keskiviikko 28. elokuuta 2013

Montako matkalaukkua, t-paitaa ja mekkoa tarvitaan reissuun?

Tänään oli siis lepopäivä kuntosalitreeneistä ja tyydyin reippaaseen kävelylenkkiin pienimpien nasujen kanssa. Muutama kilometri tuplarattaiden lykkäämistä, reilu tunti siinä meni ja tuli todella hiki. Mutta olenhan hikoillut tässä jo useamman kuukauden ihan istuessanikin, joten hiki ei välttämättä kerro lenkin rasittavuudesta mitään...Maha ei painanut mennessä juurikaan, paluumatka menikin sitten matalalla askeleella ja hissukseen.

Lenkin varrella piipahdimme katsomassa Prismassa tarjolla olevia matkarattaita ja lääkärin suosittelemia lentosukkia ja nälkähän siinä tietenkin tuli. Urheasti vastustin kaikkia houkutuksia ja marssin jogurttihyllyille, evääksi tarttui tämä:



Valitsin tämän, koska siinä oli paljon proteiinia, mutta sitten tajusin että olisin voinut valita paljon paremminkin: sokeria tuossa sentään ei ollut mutta paljon keinotekoisia makeutusaineita ja makukin oli aika teollisen imelä. Noh, pullakahvi tai suklaa olisivat varmaan olleet vielä huonompia ratkaisuja! Toisaalta maustamaton perusrahkakin olisi olluthyvä, mutta ei sattunut lusikkaa mukaan, tässä Skyr-purkissa se oli sentään valmiina. Ja oikeasti, maustamaton perusrahka ilman marjoja tai marjakeittoa on aika hirveää. Myös ananas auttaa rahkaläjän selättämisessä.

No sitten se päivän varsinainen kysymys: jos matkaan lähtee kolme lasta ja kaksi aikuista, jotka kumminkin sotkevat kaikki vaatteensa hetkessä, niin paljonko sitä vaatetta pitää ottaa mukaan? Ja montako matkalaukkua? Entäpä monetko kengät rouva tarvitsee, ainakin kävely-, sandaali-,  ja jonkinlaiset salipopot (hotellissa pitäisi jonkinlainen sali olla), ja korkkaritkin siltä varalta että pääsee armaansa kanssa kahdestaankin illalliselle (korkkarit kaunistaa ja parantaa ryhtiä, uskon vakaasti!). Eli siis kengille yksi laukku ja muille vaatteille kaksi?

Jos pienellä tytöllä on mukanaan neljä nopeasti kuivuvaa mekkoa, valikoima paitoja ja housuja niin pärjäisiköhän tuo? Sitten poikien shortsit ja paidat ynnä kaikkien uikkarit.  Lääkkeet, myös minun saamani verenohennupiikit ja muut tarpeelliset, lista taitaa olla aika loputon. Viimeksi meitä oli reissussa yksi vähemmän ja keskimmäinen oli puolivuotias pikkuvauva...No nyt emme tarvitse ainakaan vaippoja!

Jospa ei stressaisi tästä lainkaan ja pakkaisi vaan jotain...Silitettyinä vaattet voisivat viedä vähemmän tilaa? Niin kuin mankeloidut lakanat? En tosiaan omista mankelia...Onneksi on vielä monta päivää aikaa pähkäillä ja pyykätä.

Huomenna salille, siellä voisi päässään laatia listan ja alkaa sitten toteuttamaan sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!