keskiviikko 21. elokuuta 2013

Iltakävely ja kesälomasuunnitelmia

Vaikka mieluummin olisin kiskonut päiväunet, niin katsoin parhaaksi lähteä sille suunnitelulle kävelylenkille pikkumussukoiden kanssa. Täällä oli varsin lämmin ja aurinkoinen ilta, tunnin kävely sujui mukavasti ja reipas leikkipuistoriehunta toivottavasti tuo unen nopsaan pikkuisten silmään. Kävellessä mahaa kiristelee edelleen ja on ollut pakko kävellä tooosi rauhallisesti, lonkat vetrisytvät liikkeessä joten uskon liikkumisen olevan vain hyväksi.

Piha on tässä vaiheessa kesää jokseenkin murheellinen, perennat alkavat olla kukkineet ja yksivuotiset kesäkukat näyttävät rähjääntyneiltä. Jostain ihmeestä joku pajunsukuinen sinnikko oli kasvanut huomattaviin mittoihin purppura-angervoaidan sekaan...Hyötyliikunnan nimissä kyykin puskissa sen mitä pystyin ja se ei ollut paljon se, piti tosissaan puhallella että sai olon rennoksi. Näin ollen uskon, että minulle on hyväksi jättää pihatyöt "jonkun muun" vankemmille harteille.

Kesäloma lähestyy hurjaa vauhtia ja alkaa maanantaina. Olen koettanut olla kasaamatta kovasti töitä heti loman alkuun, siis kotitöitä, mutta pahoin pelkään ettei rötväilysuunnitelmista tule mitään. Tässä vaiheessa raskautta iskee kai se pesänrakennusvietti ja sen seurauksena aion ainakin käydä kaikki lasten vaatteet läpi ja lajitella ne koon mukaan. Osa joutaa kiertoon, yleensä olen vienyt SPR:n Konttiin, ja osa pääsee ihan täällä kotona uusiokäyttöön. Lattioiden vahaamista suunnittelin myös. Säärikarvojen en.

Matkakuumekin alkaa pikkuhiljaa nostaa päätään kun arkiset ajatukset alkavat väistyä. Kreikkaan lennähdetään syyskuun alussa, ja sitä varten pitää kaiketi vielä koettaa löyttää kaikki hyvät kesävaatteet, pestä ja silitellä ne reissua varten. Pitää toivoa, että itsellenikin löytyy sopivia vaatteita...Tai jos vaan hankkii toogatyyliin parivuoteen lakanan ja kulkee sitten siinä?

Kysymys kuuluu: montako laukkua tarvitaan kun viisi henkilöä reissaa? Kolmellako selviäisi? Ja sitten se, että otetaanko tuplarattaat vai hankimmeko Carenan matkarattaiden seuraksi toisen samanmoiset vai riittäisikö sellaiset kevyemmät?  Keskimmäinen mietti tänään, että voiko lentokoneeseen ottaa pipareita evääksi. Lupasin että voi, kun ehdottamani rusinat eivät menneet läpi.   Mielestäni lasten kanssa lentäessä mukaan pitää varata pipareita, rusinoita, karkkia ja mielellään isovanhemmat, jotta matkasta tulee mahdollisimman vähän stressaava.  

Tässä vielä kreikkalaisia tunnelmia, tässä siunatussa tilassa kun ei pääse esim. ouzosta nauttimaan, niin musiikki saa ajaa asian. Aion muuten perillä kiskoa naamaani aikas monta mantelinougatpötköä...


                                                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!