keskiviikko 7. elokuuta 2013

Allit ja ällömössöt

Taas yksi hikinen päivä takana! Ulkona sataa nyt kuin saavista kaataen ja toivon, että se tarkoittaisi vähemmän tukahduttavaa päivää huomenna. Yleensä pidän helteestä ja auringosta, mutta tämä jatkuva hikoileminen nyt vaan on jo noloa. Teen töitä kotoa käsin ja videopalavereissa tunnen saavani sääliviä katseita ja varovaisia tiedusteluja jaksamisestani...Jaksaahan sitä masuasukin kanssakin, mutta se hikoilu, jotain järkyttävää. Jostain syystä se on keskittynyt otsalle ja päähän muutenkin. Kainalot eivät palavereissa näkyisi.

Tänään oli siis salipäivä ja ohjelmisto oli seuraavanlainen:

  • Vinopenkki irtopainoilla,  3x12, 12,5 kg/käpälä. Olen huomannut että jalkojen nostaminen maasta pienen tuen päälle on pötsin kannalta mukavampi asento ja tuskin haittaa itse liikkeen tekemistä.
  • Penkkipunnerrus istuen koneessa (makoilla ei paljon pystyisikään) 15 kg/puoli, 3x12
  • Pystypunnerrus sellaisella laitteella, levypainot 10 kg/puoli, 3x12
  • Ojentaja-allit taljalla ja hieman vino "kapula" kädensijana, 40 kg painoa, 3x12
  • Vipunosto sivulle ja eteen, tuplasarjana. Sivulle 8kg ja ja eteen 6kg per käpälä, kumpaakin 3x12. Tauko tulee siis sitten kun ensin on tehty sivuvipu+etuvipu
Kummasti olen juuttunut tuohon 12 toistoon! Paitsi etten oikeasti ole juuttunut, siirryin aika hiljattain tähän ohjelmaan ja vaihtelua tulee painojen määrissä ja sitä kautta toistojen määrissä. Mutta tänään oli tällainen täysi tusina -päivä. Alkuun taas lämmittelin (juu hikoilin kyllä valmiiksi, mutta ei se ihan aja asiaa) sillä kivalla crosstrainerilla reilun vartin.

Ja salilta tultua välipalaksi tällainen Hra R:n mielestä arveluttava mössö:


Kyseessä on jalo sekoitus rasvatonta rahkaa, raejuustoa ja marjakeittoa. Ei ehkä kaikkien makuun...

Vauveli ei tunnu salihommista häiriintyvän, lepäilee rauhassa niiden ajan ja sitten kotona alkaakin riehuminen. Tämä pikkuihminen on yhtä vilkasta sorttia kuin sisaruksensakin ja jumppa erityisesti yöaikaan on mieleen. Vai tulisiko tästäkin jalkapalloilija kun niin potkii? Esikoinen aloitti tänään virallisesti futisharrastuksen, joten ehkä veri vetää siihen suuntaan.

Huomenna on taas salipäivä ja toivottavasti vähemmän kuuma kuin tänään. Ikävää olla ilonpilaaja, mutta eikö nyt ole jo ollut riittävästi hellettä? Ai ei vai...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!