maanantai 19. elokuuta 2013

Salitouhuja ja illan elokuva

Ensinnäkin, salille lähtiessä vilkaisin peiliin ja mieleeni tuli, että koskahan saan porttikiellon? Maha on aika kookas ja jotenkin hyvin esillä, epäilevät vielä että synnytän sinne...No tuskin kuitenkaan. Toisena sitten mieleeni tuli että älä hyvä nainen syö kovasti paprikaa ennen salille lähtöä jos beibe painaa sisuskaluja niin, ettei ruoka pääse kunnolla laskeutumaan. Paprika kun alkaa närästää ja siitä vaivasta en tässä raskaudessa juuri ole kärsinyt. Mutta salitreeni meni ihan kunnialla läpi ja näytti kutakuinkin tältä:

  • Vinopenkki, irtopainot 15 kg/puoli, 3x10. Lisäsin siis 2,5 kg/puoli ja saikin punnertaa ihan tosissaan!
  • Rintaprässi, levypainot, 15kg/puoli 3x12
  • Pystypunnerrus, 10 kg/puoli, 3x10, viimeisellä tosin 12 toistoa kun sen verran jaksoi
  • Ojentajat taljassa, 40 kg yhteensä painoa, 3x12kg
  • Vipunostotuplasarja, eka 12 sivuvipua ja sitten 10 etuvipua, 3 sarjaa. 8 kg/käsi sivuvipunostossa ja 6 kg etuvastaavassa.
Alkuun edelleenkin vartti crosstrainerilla ja kohtuullisen reippaasti. Loppuverkaksi ryntäilin ees taas kodin ja kaupan sekä postin välillä ja iltapalaksi viiliä...Rahka ei nyt uppoa kun se paprikakin tuossa hieman vielä kiusaa. Ällöä, tiedetään.

Illan elokuvaksi rakas Hra R. näyttää valinneen Cloud Atlasin, ihan kiinnostava tapaus! Sekä mies että elokuva. Nyt vain pitäisi saada tuo pienimmäinen vielä makuuasentoon....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!