maanantai 19. elokuuta 2013

Pari kuvaa viikonlopusta ja lifestyle-pohdintaa

Viikonloppu sujui kaikkiaan mukavasti ihanassa ja yksityiskohtia pursuavassa talossa, lapsilauman riehuessa enemmän ja vähemmän. Liikuntaa harrastin HYVIN laiskasti: lauantaina kävin 1,5 tunnin kävelyllä (vähän kiristeli masua, mutta lonkat kiittivät edellisen päivän automatkan jäljiltä liikkunnasta) pienimmäisen kanssa ja aikaisemmin päivällä heiluimme siellä Angry Birds-puistossa. Kävelylenkit ovat tosi mukava tapa ottaa uusi alue haltuun, on se sitten uusi kaupunki tai lomakohde. Lauantain kävelyllä silmiini pisti kaksi asiaa:

  • Vuokatissa tulee vastaan pääasiassa supersporttisia ihmisiä eri tavalla urheiluvarustettuina.
  • Myös pienet lapset hiihtävät rullasuksilla,  ja epäilenkin että metsässä kiemurtelevat päällystetyt tieosuudet ovat nimenomaan rullasuksia varten tehtyjä reittejä. Korjatkaa viisaammat, jos olen väärässä!
Lisäksi heräsi kaksi kysymystä:
  • Jos asuisi Vuokatissa, tuntisiko olevansa lomalla koko ajan? Matkailuahan siellä on mukavasti ympäri vuoden ja siten kenties lomafiilistä? En tiedä.
  • Jos asuisi Vuokatissa, tarttuisiko supersporttisuus itseenkin? Melkein jo näin itseni rullasukseilemassa...




 

Vauveli tuntuu voivan masussa hyvin. En oikein hahmota miten päin hän siellä on, mutta mielestäni pyörii kuitenkin edelleen aika laajalla kaarella, potkuja tuntuu joka puolella. Seuraava neuvola on ensi viikolla ja sitä seuraavalla viikolla lähdemmekin sitten reissuun, kohta alkaa kesäloma! Life is good! Illala salille, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!