tiistai 27. elokuuta 2013

Hikinen aamupäivä ja matkarattaat haussa

Nuorimmaiset nasut olivat sen verran riidanhaluisia heti aamusta, että katsoin parhaaksi painella heidän kanssaan kävelylle ja puistoon. Saisivat purkaa energiaa muuhun kuin toistensa nyppimiseen...Kävimme reilun tunnin kävelyllä ja puistossakin vierähti hyvä tovi. Täällä on hieman vajaa 20 asetta lämmintä, mutta tämä hikoileminen ylittää jo kaikki ennätykset: silmälasit suorastaan huurtuu kävellessä. Ei enää naurata. Toisaalta, sormia on alkant turvottelemaan aamuisin, joten josko ne nesteet hikoilemalla lähtisivät kiertoon, kun muistaa  vielä juodakin paljon vettä.

Kotiin päästyä riidanhaluisuus nosti taas päätään, on  se käsittämätöntä miten kumpikin tahtovat aina juuri saman lelun.  Kummallakin mukulalla oli kyllä myös poikkeuksellisen huono yö, joten väsymystään taitavat kiukutella. Pitänee keksiä noille jotain järkevää touhua päiväksi niin rauha säilyy, ja kuulo.

Rauhallinen suvantovaihe kesti sen verran että ehdin perehtyä matkaratastarjontaan, yhdet pitänee vielä hankkia. Carenan matkarattaat meillä onkin ja ajattelin hankkia lisäksi sellaiset kevyet sateenvarjorattaat, muuten loppuu autosta tila kesken.  Pärjäisiköhän näillä viikon?

Hyötyliikunnan lisäksi pitänee illalla suoria vielä salille, huomenna on sitten lepopäiväntapainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!