torstai 22. elokuuta 2013

Uusi viikko starttaa, RV 32!

Taas on yksi viikko takana ja yksi vähemmän edessä, kylläpä tämä aika juoksee...Viime viikko oli osaltaan aika väsyttävä ja uneton edelleen, piti lepäillä enemmän. Toivottavasti tällä viikolla jaksaa jo paremmin!

Beibe viikolla 32, mistäs hänelle kuuluu? Painoa on n. 1750 grammaa ja pituutta kokonaisuutena 37 cm, sanovat Kaksplussan verkkosivut. Seuraavien kahdeksan viikon aikana painoa voi tulla vielä roimasti lisää. Vauva opettelee nielemään ja pissailee lapsiveteen, joka onneksi uusiutuu joka kolmas tunti. Siellä vaikuttaisi kaikki olevan kunnossa, joskaan asennosta en osaa sanoa vielä mitään. Neuvola on luvassa ensi viikolla, kätilö varmaan osaa sanoa tuosta paremmin.

Entäpä äitiliini? Lantion tai lantionliitosten löystymistä, mikä voi aiheuttaa selkäsärkyjä, nivuskipuja ja lonkkakolotusta. Jälkimmäiset eivät ole minulle uusi tuttavuus, lonkkiahan on jomotellut kävellessä jo pidempään. Harjoitussuppareita on myös luvassa, ja noitakin on tuntunut aina silloin tällöin. Jatkamme siis samaan malliin, levätään jos on tarpeen ja koetetaan pysyä liikkeessä ja katsoa tarkemmin sitä mitä syö.

Tänään olisi vähän vielä töitä, varmaan huomennakin ja sitten se odotettu loma voikin alkaa. Uskoakseni en ole koskaan odottanut lomaa ihan näin innolla, aikatauluttomuutta ja sen sallimaa kiireettömyyttä. Voi tehdä mitä huvittaa tai olla tekemättä. Pihaa nyt ainakin pitäisi siistiä ja kaapit voisi käydä läpi ja yksi matto on pesemättä jajaja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!