sunnuntai 25. elokuuta 2013

Päiväkävely ja reipas salitreeni, hyvä sunnuntai!

Aamulla herätessä ensimmäinen ajatus on ollut jo jonkin aikaa, että eikö täällä tosiaan SAA nukkua!!?? Vastaus on, että ei saa. Eikä yölläkään, kaikelta siltä hikoilemiselta ja kääntyilemiseltä...Mutta niinkin pärjää kun hidastaa aamupäivän tahtia entisestään. Joko kerroin, että olen lomalla?

Armas Hra R. keksi aamulla poikien kanssa puuhasteltavaa pariksi tunniksi, joten tyttären kanssa pääsimme kevyelle päiväkävelylle (ja hermolepoon) kahdestaan. Tallustin tunnin tyttö rattaissa ja kävimme vielä leikkipuistossakin. Mennee hyötyliikunnan piikkiin enemmän kuin aktiivisen liikkumisen, mutta aina parempi kuin olla vain paikallaan. Tai tuo paikallaan oleminen voi tietenkin joillekin odottajille olla pakollista ja lääkärin määräämää, joten eipä yleistetä...

Onnistuin myös torkahtamaan päiväunet sohvalla, ne tulivat pyytämättä ja yllätyksenä, mutta olivat tervetulleet. Päikkäreiden jälkeen jaksoin salilla siten, että olen ihan tyytyväinen harjoitukseen. Päivän treeni näytti tältä:


  • Askelkyykky smithissä, pelkällä levytangolla koska kokeilin, että pystynkö ollenkaan sitä tekemään tämän pötsin kanssa. Yllättävän hyvin pystyin, mutta varovaisesti tein vain 3 sarjaa, 10 toistoa /puoli. Ts. eka vasenjalka edessä 10 kyykkäystä ja vaihto ja 10 kyykkäystä ja sitten pienen pieni tauko. Tämä oli uusi lisä treeniohjelmaan, koska tuntui että kaipaan vähän haastetta ja vaihteluakin.
  • Reiden ojennus, levypainot koneessa, 17,5kg/puoli, 3x12
  • Koukistus 35kg yht. levypainot, 3x15 (viimeiset olivat aika tiukassa)
  • Pohjelihas koneessa, levypainot, 45kg, 3x20
  • Ylätaljantapainen laite (treenikaveri kutsuu niitä  Chuck Norris-laitteiksi:)), 30kg/puoli, 3x10
  • Kulmasoutu, irtopaino 12,5, 3x12, tässä vinopenkki on hyvä apu: tekee puolet vuoronperään ja ottaa tuen penkistä toisella kädellä -> iso maha ei tunnu rasittavan ihan niin paljon selkää
  • Hauiskääntö tangolla, 25kg, 3x8, lisäsin siis painoa 2,5kg vrt. aikaisempaan. Hyvä minä!
  • Myötäotteella hauiskääntö käsipainoilla, 6kg/puoli. 3x12
 Alkuun crosstraineria vartin verran. Edellenkin on jännää se, että kävely aiheuttaa masun kiristelyä vaikka onkin kovin kevyttä liikuntaa, salitreeni ja crosstrainer eivät puolestaan tunnu pötsin tienoilla mitenkään erityisesti.

Kotiin tullessa oli pakko sortua pieneen annokseen proteiinijuomaa, koska rahka sun muut olivat unohtuneet kauppaan. Oli aikas ällöä...Sitten vain katsomaan Siltaa ja yöunille, huomenna voisikin aloittaa vauvanvaateurakan ja etsiä uudelle tulokkaalle ihanuudet valmiiksi. Samalla voisi käydä muut kaapit läpi kierrätystä varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!