maanantai 5. elokuuta 2013

Salia ja siivousta

Tänään oli vuorossa salipäivä jonka ohjelmistoon kuuluvat reiden ojennukset, koukistukset, pohjelihakset (laitteissa levypainot) ja vähän yläkroppaakin:

  • Ojennus 3x12, 17,5 kg/koipi
  • Koukistus 3x12, 40 kg
  • Pohje, 3x20, 40 kg (ens kerralla voisi laittaa lisää painoa...)
  • Sellainen leuanvetolaitehässäkkä, 3x12, 20 kg/puoli
  • Kulmasoutu 12,5kg irtopainoilla, 3x12
  • Hauiskääntö penkissä rötväten 3x10, 9kg paino kummassakin käpälässä
Ja alkuun vartti lämmittelyä sellaisella kivalla cross trainerilla, jossa on iso ja pyöreä liikerata. Kävely aiheuttaa jostain syystä paljon enemmän pötsin kiristelyä ja vaivaa lonkissa. Mutta se mikä sopii yhdelle mammalle ei välttämättä sovi toiselle, kukin mamma ja raskaus on oma lukunsa!

Alkuraskaudessa kevättalvella hiihtelin aika reippaasti ja tein salilla paljon kokonaisvaltaisempia liikkeita, mutta nyt pitää jo varoa pötsiä. Kohtahan sen kanssa ei mahdu enää tekemään lainkaan...Salilla laitteet taitavat olla Davidin ja enpä ole kaivannut kamalasti uusia, irtopainoilla kun on kivempi tehdä muutenkin.

Salin jälkeen reilu annos rasvatonta rahkaa ja vadelmasoppaa. Olen vältellyt noita palautusjuomia vaikka tuskin niistä mitään haittaa olisikaan, yksinkertaisesti niiden keinotekoinen haju etoo. Johtuisiko näistä hormoneista, tiedä häntä. 

No kotona sitten iski inspiraatio (viimeinkin, on sitä odotettu!) ja sain Hra R:n avustuksella eskarilaisemme huoneen uuteen järjestykseen: kirjoituspöytä on paikallaan ja kirjahyllykin löysi sijansa romuineen päivineen. Eskarilaisella heiluu myös ensimmäinen hammas!

Huomenna on luvassa lääkärintarkastus lentolupaa ajatellen. Perheemme suuntaa Kreikan lämpöön syyskuun alussa ja näillä viikoilla lääkärintodistus jo tarvitaan. Viikon 28 jälkeen pitäisi riittää yhden todistuksen ellei raskaudentilassa tapahdu muutosta, mutta taidan varmistaa asian vielä Finnairilta. Kurja jäädä kentälle vilkuttamaan kun muut R:t suuntaavat etelää kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!