perjantai 23. elokuuta 2013

Kestävä ja edullinen kynsilakka?

Vaikka kynsilakka yleensä on päivän jälkeen ihan kuvottavassa kunnossa kaikenlaisen rapsuttelemisen ja siivoilemisen jälkeen, niin siltikin sinnikkäästi koetan kynsiä pitää laitettuina. Geelikynnet ratkaisisivat varmasti monta ongelmaa, mutta toistaiseksi en ole tuntenut tarvetta kohtuullisen kalliille ratkaisulle. Optimisisesti sitten kokeilen erilaisia lakkoja joihin satun milloin missäkin törmäämään. Eilen törmäsin kuvassa näkyvään, joka lupaa jopa 10 päivää kestävän värin. Uskoo ken tahtoo, mutta kokeillaan empiirisesti haastavissa olosuhteissa! 

Mietin tämän luumunsävyisen ja kirkkaan punaisen välillä pitkään kunnes totesin, ettei ihminen tarvitse neljää kirkkaan punaista kynsilakkaa. Paitsi jos tämä oikeasti pysyy edes pari päivää, niin sitten haen sen ihanan punaisenkin! Rimmelin tuote kun on, niin hinta ei tainnut olla kummoinen, n. 7 euroa.


Rimmel, Salon Pro sävy Urban Purple (402)
Kynnet ovat tavallisesti todella liuskoittuvat ja tällaiset lyhyet, eipä sitä tulevaa vauveliakaan viitsisi kovin pitkissä kynsissä hoitaa...Mutta ilman lakkaa ja muita tykötarpeita nämä ovat ihan hirvittävän näköiset, suurin piirtein piilottelen nyrkkien sisällä jos hoitoväli pääsee venymään. Nyt huolta on aiheuttanut sitten se Kreikan reissu: onhan se ikävä lomailla jos kynnet ovat parin päivän päästä ihan kurpallaan, mistä ratkaisu? Ajattelin nyt sitten napata tämän  lakan mukaani ja parhaani mukaan korjailla kynsien kärjet niiden lohkeillessa. Isompaa arsenaalia hoitotarvikkeita kun en viitsisi kuljetella mukanani. Voitaneen puhua jo kynsitraumasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!