lauantai 10. elokuuta 2013

Päiväkävely ja puistoleikit

Päivän liikunnalliset velvoitteetkin saatiin viimein suoritetuiksi kun koko R-lauman voimalla kävimme tunteroisen reippaalla kävelyllä ja leikkipuistossa riehumassa (riehuminen ON hyvää liikuntaa). Lisäksi kävelyä harrastettiin jo aikaisemmin päivällä kun etsimme eskarilaiselle reppua pitkin poikin kaupunkia. Päivällä tunsin muutaman harjoitussupistuksen kävelyn jälkeen, varsinkin kun aamupäivällä sai jahdata lauman karkulaisia juosten, mutta nyt illalla niistä ei ollut enää vaivaa. Siis harjoitussuppareista. Eikä laumakaan enää karkaillut.

Keskimmäistä odottaessani san neuvolasta lainaksi sellaisen mahatukivyön, varsin epäesteettinen kapistus, mutta oli ihan tarpeen. Taidan nyt pyytää sellaista taas lainaksi, viimeistään kun lähdemme sinne reissuun ensi kuussa. Sen avulla maha tuntuu painavan vähän vähemmän ja pysyy napakanoloisesti "paikallaan" kävellessäkin, joten elämä valaana on vähän helpompaa. Sen vyön jos yhdistäisi reippaisiin bikineihin ja turvonneisiin nilkkoihin, niin johan olisi biitsillä tyrmäävä beibe! Yleisön pyynnöstä en tule niin kuitenkaan tekemään.

Mustikkamuffinien lisäksi tänään meillä on väsätty pizzaa ja kaurakeksejä, joten kaikki liikunta tänään ja huomenna on todella tarpeeseen. Rehellisesti kyllä pitää todeta, että olen aika onnistuneesti syöttänyt herkut lapsille (myös naapurin) ja Hra R:lle. Hyvä minä!

Stten vielä lauantai-illan iloksi päivän aikaisempaan teemaan istuvaa musiikkia. Hyvä päivä, pitää olla kiitollisempi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!