tiistai 27. elokuuta 2013

Illan salikatsaus

Kiireinen päivä, hikinen sekä salilla että ilman! Masumussukka työntää ilmisesti takamustaan kohti rintalastaa mikä tekee olon entistä mahtavammaksi, mutta on ihanaa kun sieltä tuntuu selvät ja voimakkaat liikkeet, ei tarvitse olla huolissaan. On hankala oppia olemaan huoleton kun tuntuu, että viimeiset muutamat vuodet on jatkuvasti ollut huolissaan milloin mistäkin, pääasiassa lapsista ja etenkin vauvana sairastuneesta keskimussukasta. Huolestuneisuudesta on tullut vakiotila tai tapa ja siitä irti päästäminen ei onnistu ihan hetkessä...Mutta opetellaan ja ollaan vähemmän vakavia. Tavoitteena vähemmän huonoja tapoja!

Päätä on hyvä hoitaa mm. liikkumalla (mikä aasinsilta!) ja näin ollen salitreeni kutsui tänäänkin. Päivän ohjelma oli tällainen.

  • Askelkyykky 20x3 (10 vasen, 10 oikea) smithissä levytangolla
  • Reiden ojennus 3x12, 17,5 kg levypainot/puoli
  • Koukistus, 3x12, 37,5kg levypainot yhteensä (lisäystä edelliseen vaatimattomat 2,5kg...)
  • Pohjelihas koneessa, 50kg levyopainot (lisäys 5kg) , 3x15
  • Chuck Norris -tyyppinen (vitsi!) ylätalja yläselkää varten, 27,5kg/puoli, 3x12
  • Kulmasoutu, 12,5kg käsipaino, 3x12
  • Hauiskääntö istualtaan pienessä takanojassa rötväillen (vähenää mahdollisuutta "huijata" vartaloa heijaamalla), vuorotellen kääntö 20x3, ts 10/käsi/sarja, 10kg käsipainoilla
  • Hauiskääntö myötäotteella, 7kg/puoli, 3x12
Crosstraineria alkuun perinteiseen tapaan. Kotona rahkaa, nasujen iltapesuja ja pyykkivuorta. Aamusella kävimme siis sen reilun tunnin tallustelemassa pienimmäisten kanssa, joten vaikka koti tässä vaiheessa päivää onkin likipitäen kaaoksen vallassa, olen kokonaissaldoon tyytyväinen. Huomenna on salin osalta ainakin lepopäivä, kävelyllä pitänee käydä ja puistoilemassa. 

Torstaina starttaa taas uusi raskausviikko ja sen kunniaksi on neuvolakäynti. Sf-mitta kiinnostaa kovasti, koska viimeksi sitä ei katsottu lainkaan. Meidän vauvat ovat siis olleet aika kookkaita 3,8kg-4,6kg, joten kyllähän se koko hieman huolestuttaa tässäkin raskaudessa. Melkein voisin kuitenkin vannoa, että tämä beibe jää pienemmäksi. Jostain syystä, toisin kuin yleensä, meillä jokainen vauva on muutenkin ollut edeltäjäänsä pienempi. Pitäisikö tuosta olla sitten huolissaan vai tyytyväinen, en tiedä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!