keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Salil-köhköh-le lentsun jälkeen

Meidän koko kööriä on vaivannut perinteinen syyslentsu, pienimmäisellä se äityi vallan kurkunpääntulehdukseksi mutta näyttää että selvitään kuumetta alentavilla lääkkeillä ja dedän imuroinnilla. Yöt yllättäen ovat olleet tavallista rauhallisempia...

Oma viikonloppu meni treenien osalta häneksi ja isänpäivän kakkumässytysten jälkeen päätin, että tarttis taas tehrä jotain tai vaaka alkaa mennä epäystävälliseen suuntaan. Ei ole vielä kivunnut, mutta kipuaahan se jos pitkään sairastaa ja syö mitä sattuu. Jos liittojyrsijä Salme Pasi onkin sitä mieltä että saavutetuista eduista ei tingitä, niin sehän se vasta pehmeetä touhua onkin, jos pudotettuja kiloja aletaan kerätä takaisin! Että ei kiitos. Parsakaali, kana, here I come! Pari päivää on oltu tarkempia hiilareiden laatun ja rasvojen suhteen, pikkukiristely ennen joulua on oikeastaan ihan kiva veto. Huomenna paistan mieheni pikkujouluun 50 joulutorttua. Kai niitäkin nyt sitten pitää vastustaa...

Mutta se pääasia eli päivän treeni:

Salilla oli rinta-olka-ojentaja -päivä, sehän näytti tänään tältä:


 • Crossailua muutama minuutti
 • Heilautus kahvakuulalla, kyykystä ylös asti, 3x15 20kg kuula
 • Vinopenkki käsipainoilla, 12,5kg, 3x10
 • Pystypunnerrus 7kg kp:t, 3x10
 • Vipunosto sivulle, mekaaninen pudostussarja, 6kg kp:t...Aika kevyt paino ja niitä rankempia toistojakin tuli 12kpl, ens kerralla enemmän painoja!
 • Ojentaja, ranskis tangolla selinmakuulla, 15kg painoa, 3x10
 • Pullover 3x15, 12,5kg
Iltapalaksi ja palkkariksi Kissin polyuretaani-lecaharkko -smoothie... No eikäkö rasvatonta rahkaa ja mehukeittoa, niin kuin jokaisena iltana. Ja yksi persimon, pakko, ei voi vastustaa. Onhan siinä sokrua mutta ei sentään karkiksi tahi pullaksi voi laskea. Että en nyt sentään tämän hullumpaa ruokahifistelyä aloita, kunhan vähän katson kokonaisuutta - jo hivenaineiden ja vitamiinien saannin kannalta. Eihän se ole sen kummempaa kuin itsestään huolehtimista!

4 kommenttia:

 1. Kirjotat niin kivasti Sanna! textiäsi on mukava lukea. (Y) Tykkään :)

  Paranemisia teille kaikille, onneksi oot päässyt jo salille asti. Tauot on hirveitä kun joutuu aina "aloittamaan" :/ I know...

  Muksaa marraskuuta ja Treeni-iloa!

  -Ayse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Itseä vähän hirvittää katsoa mitä on tullut kirjoittaneeksi ja typojen paljous on jäätäävää:D

   Vähän se on aina tosiaan itsensä potkimista ennen kuin pääsee treeniflowhun..

   Poista
 2. Hyvältä kuullostaa:) Kuinka kauan sulla menee tuon treenin tekemiseen salilla? Ei vissiin yli tuntia? Mitä muuten tarkoitat että teet kahvakuulaheilautukset kyykystä asti? kyykkäätkö jotenkin erityisen syvälle? Itse tykkään kanssa lämmitellä kahvakuulan kanssa ja helposti menee kymmenen minuuttia sitä heilutellessa ja pyöritellessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Iiris! Salihommissa minulle ei tavallisesti mene kuin 45min-1h. Salilla jossa käyn on pahin ryysis siinä 19.30 jälkeen ja käyn yleensä tuota ennen niin ei mee jonotellessakaan aikaa.

   Pidän palauttelut suht lyhkäisinä ja kovin monta liikettä en yhden treenin aikana tee. Palautteluista, painon määrästä ja toistojen lukumäärästä pidän sillä tavalla huolta kuitenkin, että saan tehtyä puhtaasti liikkeet (viimeisillä toistoilla mennään siinä rajalla).

   Kyykkään aika alas mutta tuossa yläasennossa on ainakin kahdenlaista variaatiota: osa näyttää nostavan kuulan eteen hartioiden tasolle ja minä taas tykkään hinata sen samalla vaivalla ylös pään päälle suorin käsin. Siinä aktivoituu hyvin keskikropan lihakset:)

   Kyllähän sillä kuulalla voisi tosiaan tehdä niin paljon enemmänkin mutta minen ossaa:D

   Poista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!