lauantai 31. elokuuta 2013

Ruusuja, ruusuja ja pakkaamista



Tänään oli sellainen enemmän hyötyliikuntapäivä, niin kuin pitikin. Kässehdimme koko joukolla kaupungilla parisen tuntia vailla sen kummempaa päämäärää, kunnes muistimme että lähdimme itseasiassa matkarattaiden ostoon. Nekin onneksi ehdittiin hakea ennen kuin kauppa meni kiinni. Meillä aika moni vauvatarvike on BabyStylestä, kiva kauppa.

Kultuuripuolta päivää toi tämä Oulussa Pakkahuoneen kadulla oleva ruusutaideteos, joka kylläkin huomenna sunnuntaina jo puretaan. Ruusut jaetaan ilmaiseksi kaikille halukkaille, ja niitähän riittää, teoksessa on n. 34 000 pensasta! Teoksen takana on taiteilija Kaisa Salmi ja teos on osa Oulun juhlaviikkoa.  Kaupungilla oli muuten myös kirppispöytiä siellä täällä, torilla ja puistoissa,  mukava ilmapiiri kaikkineen! Unohtamatta ihanan lämmintä auringonpaistetta.

Ja ruusuteemaan sopien kipaisimme kahville Kahvila Kiikkuun jossa on nämä ihanaiset kupposet käytössä. Kuppihan on pieni, joten jos kahvihammasta enemmänkin kolottaa, saa tuohon hakea täydennyksen maksutta.

Kotiuduttuamme selätin silitettävien vuoren ja erottelin sekä auto- että lentomatkalla tarvittavat vaatteet. Tukisukat testatin eilen ja ne taitavat olla ihan inhimilliset käytössä. Lisäksi hain ne veritulppaa ehkäisevät lääkkeet, joita lääkäri kirjoitti loppuraskauden vuoksi, ja niissä on kyllä aika pitkä neula! Maanantaina menen terkkarin luo opettelemaan piikin tökkäämistä vastanahkaan...Muuten reissuvalmistelut ovat hyvässä vauhdissa ja aika ennen reissua kulunee joutuisasti kaiken säätämisen kanssa.

Illan elokuvaksi armas aviomies on valinnut Oblivionin, jossa Cruisen Tomppa seikkailee. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Tomppa paranee vanhetessaan! Masuasukas odottelee kaiketi leffaa riemuissaan, sen verran nasakasti tässä kirjoitellessa hän tuonne oikeaan kylkeen mojauttelee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!