torstai 8. elokuuta 2013

Saliraportti ja äitiyspakkaus

Pienten päikkärien jälkeen jaksoin kuin jaksoinkin raahautua salille, oikeastaan ei edes tarvinnut raahautua vaan ihan reippaasti pääsin perille. Pyrin käymään salilla neljästi viikossa ja siten, että sama ohjelma pienin muutoksin (mahdollisesti) tulee tehdyksi 2 kertaa viikossa. Nyt oli vuorossa jalkopää ja yläselkä sekä hauisosasto:

  • Reiden ojennus laitteella, levypainot 17,5kg/potka, 3x12 (viimeiseen sarjaan tein kyllä 15 kun sen verran tuntui menevän)
  • Koukistus laitteella, 40 kg painoa, 3x10
  • Pohjelihas laitteella, levypainot yht. 45kg 3x15 ja koetin keskittyä tekemään mahdollisimman huolellisesti liikkeen
  • Ylätalja, jonkinlainen, yht. 30kg painoa, 3x15. Tähän pitänee kehittää joku hyvä uusi liike
  • Kulmasoutu irtopainolla, 12,5kg, 3x12/puoli, puolta vaihtaessa ei tietty taukoa
  • Hauiskääntö tangolla, 22,5 kg, 3x12
  • Hauiskääntö myötäotteella, 7kg irtopainot kummassakin käpälässä, 3x12
Ja alkuun tietenkin taas sitä crosstraineria. Loppuverkaksi raahasin salikaverin avustuksella upouuden äitiyspakkauksen postista autolle! Kotona tein mustikoista, rahkasta, rasvattomasta maidosta ja lapsien vuoksi myös pienestä määrästä mansikkajogurttia (lapsia on aina hyvä syyttää...) smoothien tapaisen. Hyvin jaksoi ja taas jaksaa.

Maistui jopa Hra R:lle!

Äitiyspakkauksessa oli kaikkea söpöä uuden beiben varalle, luulisi Prinssi Georgellekin kelpaavan jos ehkäisyvälineiden lähettämistä kuninkaallisille eivät siellä saarellaan ymmärtäneetkään. Vaikka kyseessä on neljäs vauveli, halusimme taas tämän pakkauksen. Se on tilattu kaikille muillekin murmeleille ja on vähän niin kuin perinne. 


Minun lempparit pakkauksen sisällöstä, ihanan pirteitä.
Ja nyt oikeasti koetan päästä omaan sänkyyn ajoissa nukkumaan ja olla kukkumatta yöllä. Huomenna on luvassa kävelylenkki eskarilaisen pyöräillessä ja pälättäessä tauotta. Luultavasti nuorimmat lähtevät tuplarattaissa harjoitusvastukseksi, siinä taitaakin yhteensä olla n. 40 kg painosta lykättävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!