maanantai 26. elokuuta 2013

Karmea vaateurakka ja päivän treeni

Ensimmäinen virallinen lomapäivä alkaa olla takana. Tähän päivään kuului kaikkien naperoiden vaatekaappien läpikäynti, mukaan lukien uuden beiben vaatteet, pyykkäämistä ja kierrätettävien poimintaa. Omasta kaapista löytyi pari kadonnutta paitaa ja mekkoa, lisäksi kasasin jo post-pregnancy -osastoa...Keskimmäinen mussukka kävi hematologian polilla kuukausittaisessa kontrollissa tänään ja siellä oli kaikki hyvin. Ihana, reipas ja touhukas Uhmaikäinen.

Iltasella oli salitreeni vuorossa ja se näytti sitten tältä tänään:

  • Vinopenkki irtopainoilla, 15kg/puoli, 3x12 ja oli tiukassa saada tehdyksi!
  • Rintaprässi, 15kg levypainot/puoli, 3x12
  • Pystypunnerrus, 10kg levypaino/puoli, 3x12, tässä suorituskyky tuntuu jotenkin vain laskevan. En tiedä johtuuko keskivartalon pallomaisuudesta, ettei sieltä saa tukea tms. Noh, tehdään miten pystytään.
  • Ojentajat taljassa,  pudotussarja, alkuun lämmittelyksi 15 toistoa 20kg painolla, sitten 8 toistoa 45kg, 8 toistoa 40kg, 12 toistoa 35kg ja vielä lopuksi 30 kg:lla 10. Ilman taukoja
  • Vipunostoyhdistelmä, eli vipu eteen ja sivulle, eteen 8kg ja sivulle 6kg, 12 kumpaakin, 3 sarjaa. Ojentajien jälkeen oli erittäin haastavaa!
Alkuun crosstrainerilla vartti, joka oli eilisestä kyykkäämisestä jumittuneille lihaksille elähdyttävä kokemus. Tässäkin vaiheessa raskautta voi siis aika hyvin ja monipuolisesti vielä treenailla, mutta esim. pitkiä aikoja selällään kannattaa välttää. Itse en tee selälläni mitään koska asento on äärimmäisen epämukava, tuntuu että hengitys salpautuu, eikä se vauvallekaan ole hyväski.  Myös mahaa litistäviä juttuja on pitänyt vältellä jo pitkään, ja siksi olenkin iloinen  tuosta askelkyykystä smithissä jota eilen tein, mukava ja tehokas lisä, joka jatkossa - kun vauva on syntynyt - on sitten varmaan jalkaprässin ohella mukana jalkatreenissä.

Huomenna jatkuu kierrätetteävien vaatteiden etsiminen, silittäminen ja pakkaaminen. Sitten taidankin alkaa listaamaan kaikki ne vaatteet mitä tarvitaan Kreikkaan mukaan ja pikkuhiljaa pesemäänkin. Lasten kanssa reissatessa mieluummin tekee varmistuksen varmistuksia moneen kertaan kuin jättää jotain oleellista kotiin. Ongelma on vain se, että täällä on edelleen varsin kesäistä ja shortsejakin tarvitaan melkein päivittäin. Tai onko se nyt sitten mikään ongelma...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!