tiistai 6. elokuuta 2013

Helteinen välipäivä ja lupa lentää

Tänään oli siis lääkärintarkastus ja sain luvan lähteä lentoon muiden Ärrien kanssa syyskuussa. KIVAKIVA! Pitää juoda paljon ja jaloitella, tukisukatkaan eivät haittaa. Löytyisiköhän niitä esim. neonvärisinä, olisivat edes hauskat kun ihan takuulla ovat epämukavat...Ja voin jo kuvitella kuinka törmäilen ahtaalla lentokoneen käytävällä kahvikärryjä lykkääviin lentoemoihin.

Liikuntaa ei tänään tullut lauman paimentamista ja keveitä pihatöitä enempää, mutta eikös se ole sitä hyötyliikuntaa? Rehellinen ollakseni, pitkään jatkuneet helteet vetävät välillä melko veltoksi, joten lepopäivä olikin ihan paikallaan. Huomenna on sitten mukava salipäivä luvassa, palataan siihen myöhemmin!

Yleisesti ottaen liikunta on nimenomaan hyväksi ja sopivalla teholla koko raskauden ajan (ja suhteessa ennen raskautta harrastetun liikunnan määrään! Eikä raskaus estä aloittamasta liikkumista - onhan se hyvä syy huolehtia itsestään!), mutta silloin kun on rehellisesti väsynyt eikä vain tylsistynyt paikallaan oloon, ovat päikkärit ihan luvallisia. Väsyneenä ei treenaaminen kannata. Seliseli. Huomenna sitten.

Kaikissa raskauksissa minulla on ollut näillä viikoilla ja jopa loppuun saakka kiusallinen riesa: yöllä ei enää nukuta! Enkä tietääkseni ole ainoa uneton mamma, meitä on paljon. Paras apu minulle on tarttua sopivan viihdyttävään kirjaan, ennen kuin työkiireet ja muut vastaavat alkavat stressata, ja nukahtaa sitten uudestaan kirja naamalla. Siinä on kyllä tylsä sitten hetken päästä havahtua sammuttelemaan valot.

Tässä teemamusiikkia kaikille meille unettomille merileijonille, vaikkei tuo ehkä tätä meidän vaivaa kuvaakaan...No jospa ensi yönä uni riittäisi aamuun asti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!