tiistai 13. elokuuta 2013

Eskarilaisen sadevaatteet ja eka päivä

Ensimmäinen eskaripäivä on onnellisesti takana ja kaikki oli mennyt hienosti. Poika istui kirjomassa peflettiä kun menin häntä hakemaan ja huomenna on luvassa retkeilyä ulkosalla. Äidille on aika haastava paikka muistaa kaikki ne tavarat joita lapsi tarvitsee eskaripäivän aikana, tarhassa kun emme ole ehtineet tällaiseen totutella. Tossut ainakin unohtuivat kotiin näin ekana päivänä ja sadepäivien varalle uusi sadepuku piti pistää tilaukseen. Lekmerillä oli hyvä!

Tonnikalapasta oli maistunut nuorelle herralle hyvin ja leikkikavereita oli löytynyt. Sitten vaan huomenna uudella innolla!

Päivä on ollut taas kiireinen, mutta tuossa keskellä päivää pidin pienen siestan ja sen avulla koetan jaksaa salille illalla, jahka armas Hra R. saapuu kaitsemaan laumaansa. Vaikka rötväilyä on ollutkin vähän liikaa viimepäivinä, niin ilokseni paino ei ole hilautunut ylöspäin. Jotenkin tulkitsen sitä niin, että vauvan kasvaessa ja äidin painon pysyessä samana, täytyy äidin läskikudoksen vähenemisen kompensoida kasvavan vauvan painoa puntarilla. Tai jos ei laardia lähdekään niin nesteturvotukset pysyy aisoissa ja sekin on ihan hyvä.

Pikkurutistus töitä vielä ennen iltavapaata, sitten salille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!