torstai 29. elokuuta 2013

Taas uusi viikko, RV 33 starttaa!

Ja mitäs sinne masuasukkaalle tässä vaiheessa kuuluukaan? Kaksplussan puolella kerrotaan, että lapsi alkaa muuten olla "valmis" mutta kerää nyt kovasti painoa, jopa 250 grammaa viikossa. Aivot ja hermosto kasvavat ja kehittyvät myös kovaa vauhtia. Vauvelin paino on nyt n. 1800 grammaa ja pituutta pienellä on n.38 senttiä.

Meillä oli neuvolakäynti tänään kuten jo kerroinkin ja sf-mitta oli 31cm, siellä yläkäppyrän tuntumassa mennään. Täti lohdutti, ettei se välttämättä viittaa siihen että vauva on iso. No ei kai sitten...Beibe oli ottanut jo oikean asennon ja köllötteli pää alaspäin, joskaan ei ollut kiinnittynyt vielä.  Syke vaihteli hyvin 130-146 välillä ja kaikki näytti olevan oikein hyvin. Mamman verenpainetta pitää vähän tarkkailla, mutta ei siinäkään mitään hälyttävää ollut.

Seuraavan kerran menen neuvolaan jo maanantaina, kun opettelen pistämään Klexane-piikin ihon alle. Lääkärihän määräsi, samalla kun antoi lentoluvan, tämän Klexanen ehkäisemään veritulpan syntymistä kun tiedossa on matkustamista sekä autossa että lentokoneessa. Lisäksi sain ihanat stay-up -malliset tukisukat, mutta jotenkin tuntuu että näistä se seksikkyys on aika kaukana. Sukat ratkaisivat kuitenkin yhden turhamaisen ongelman, enää ei tarvitse miettiä, mitä pukea lennolle päälle: sen verran karut sukat ovat kyseessä että mahdollisimman pitkä maksimekko on ainoa yleisöystävällinen vaihtoehto. Ja kuvapäivitystä aiheesta ei ole luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!