tiistai 12. marraskuuta 2013

Mekkohaaste!

Monen blogimutkan kautta törmäsin tähän mekkohaasteeseen Riikan Blogissa: omaa mekkosaldoa sekä tyttären tässä laskeskellaan. Pitihän tuosta nyt ottaa selvää! Laskin ne mekot, joita toinen tytöistä voisi käyttää. Kaikkihan on hankittu nyt 2-vuotiaalle prinsessalle, mutta nyt kohta kuukauden ikäinen pikkusisko perii mekot sitten omaan käyttöönsä. Omiani en laskenut, niitä lienee muutama hassu äitiysmallinen ja yksi nätti musta juhlakäyttöön.

Mutta ne tyttöjen mekot. Niitä oli puhtaana kaapissa 33 kappaletta, pyykissä pari sekä kirppiskassissa odottamassa kolme...Onko tuo vähän liikaa? Merkkejä on moneen lähtöön, Villervalla, Metsola, Lundmyr näkyy yksi olevan, name it, Polarnin sininen samettimekko, pari Porvoossa tehtävää Peuhista (voi ostaa myös postimyynnin kautta, ovat ihania jos tykkää romanttisesta tyylistä!), ja sitten H&M ja Lindex -mekkoja... Kastemekkoja kaapissa on kaksi, pojat ovat käyttäneet toista ja tytöt toista, tai nuorin käyttää jahka saa nimen. Mutta ehkei kastemekkoja lasketa.

Kaksivuotiaamme haluaa pukeutua mekkoon joka päivä, joten pitäähän niitä olla! Juhlaan, kesään, talveen, arkeen, prinsessaleikkiin....5 kommenttia:

 1. Kiva, kun osallistuit ja hienoa!!!

  VastaaPoista
 2. Oih mikä kasa mekkoja. Ja jos yhdellä maamolla on yksinään enemmän niin eihän noita ole vielä edes paljon. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Pitää vain alkaa kerryttää omaa mekkokasaa niin saadaan kaikki talon tytöt edustuskuntoon:)

   Poista
 3. Ehkä ei siis mekkoa tänä vuonna joululahjaksi neidolle :D

  VastaaPoista
 4. No mekkoja meillä on tosiaan joksinkin aikaa:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!