tiistai 19. toukokuuta 2015

Juoksuvarvas

ÄLLÖÖÖÖÖ
Piti ihan ikuistaa harvinaisen yököttävän näköinen varvas näin pari päivää puolikkaan jälkeen. Alkuun tuo oli todella kipeä, nyt sentään kestää jo kävellä ihan kunnolla.

Jostain kumman syystä  juoksuinto nostaa päätään ja kovasti toivoisin että jo viikonloppuna pääsisin vähän palauttavaa lenkkiä tekemään - jos pöpö siihen mennessä häviää.

Kyllä kevät on aika ihanaa aikaa juoksijalle ja muutenkin, kohta loppuu esikoisella koulu ja alkaa paljon vapaampi pätkä minullakin, lenkille voi lähteä sortseissa ja tankeat välikausikamat saa laittaa naftaliiniin hetkeksi. Luvassa on myös mukavia yhteislenkkejä meidän Extreme Run -tiimin kanssa ja salille tekee kovasti mieli. Kyllä tämä tästä, kunhan pakkolepo ei veny turhan pitkäksi - uusi aloittaminen on aina vähän hankalaa.

4 kommenttia:

 1. On kyllä aika ällö :). Itse olen noilla puolikkailla selvinnyt pelkillä rakoilla, yllättäin niitä oli viimeksi rintakehässä. Minkä kokoisilla kengillä juokset?

  VastaaPoista
 2. Mulla on käytössä Asicsin tohveliinot ja koko taitaa olla 40,5, on ollut pitkään sama malli joka on jalalle hyvä. Jalka on aika pitkä mutta kapea. Nyt vaan joku meni pieleen. Sukatkin oli väärissä jaloissa - mutta eihän se siitä voi johtua??!!

  VastaaPoista
 3. Asicseilla minäkin juoksen, vaihdoin vaan kokoa viime keväänä. Oma jalan koko on 40, nyt juoksen 41,5 :). Ne sukat on muuten yllättävät, etenkin jos se muotoilu on tosi napakka. Jos se vika tosiaan oli siinä?

  VastaaPoista
 4. Pitää vielä hankkia vähän paremmat sukat, voisi hankkia kompressiosellaiset muutenkin. Ja ainahan pitkillä matkoilla pikkaisen hiertymiä tulee. Ei ole rinsessoille tämä laji:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!