keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Vauvan tuoksua ja hieman hienkin

Viime viikkoina Guccit ja D&G:t ovat saaneet jäädä kaappiin pölyyntymään. Tavallisesti suihkautan jokaikinen aamu suhauksen päivään (ja vuodenaikaan!) sopivaa tuoksua, mutta nyt olen vältellyt tuota tapaa kahdesta syystä: en halua tuoksua vauvan nenään muulle kuin äidille ja toisaalta itse haluan keksittyä ihanaan vauvan tuoksuun. Voi kuulostaa omituiselta. Mutta vauvan tuoksua parempaa ei yksinkertaisesti vain ole, ihana hieman makea tuoreen ihmisen aromi! Johon välillä sekoittuu maitokakan hapan vivahde.Vauva-parka ihmettelee miksi äiti nuuskuttaa korvan juuressa. Ja ei meillä sentään hiki oikesti lemua, vaikka se urheillessa kiitettävästi lentääkin, kiitos hormonien. Suihkussa käydään säännöllisesti, ei ihan au naturel kumminkaan...

Kas siinäpä näpsä aasinsilta päivän treenien kirjaamiseen! Tänään olisi virallisesti ollut lenkkipäivä, mutta sumun ja sateen hyytävä yhdistelmä ei houkutellut ulos. Päädyin taas crossailemaan ja lihaskuntotreenaamaan, kuten eilenkin. Huomenna hölkätään vaikka sataisi äkäisiä ämmiä. Eilen crossasin 35 minuuttia, jonka jälkeen tein pitkät kyykkysarjat kolmeen kertaan, sitten ehdin etunojapunnerruksia tyttöjen tavalla 3x15 ennen kuin vauva vaati palvelua. Tänään taas ohjelma näytti tältä:

  • 30 minuuttia crossailua ja Greyn anatomiaa ruutu.fi:stä
  • Vipunosto sivulle 3x20
  • Vipunosto eteen 3x10
  • Hauiskääntö 3x20
  • Ojentaja 3x10, vuorokäsin ilman taukoa
Kaverina ne vanhat 6kg käsipainot kummassakin käpälässä. Loppuverkan nimisä pesin kylppärin, hyötyliikuntaa jaloimmassa muodossa, sanoisin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!