perjantai 11. lokakuuta 2013

Punttijumppaa ja hikoilua

Tänään oli tavallista kiireisempi päivä ja loistavasta auringonpaisteesta huolimatta en ehtinyt hyötyliikkumaan mussukoiden kanssa tänään. Onneksi Mummilan tiimi pääsi kyläilemään ja sai nasut purkamaan ylimääräistä virtaa takapihan puolella. Nyt kun mietin, niin kiire ei tainnut johtua mistään järkevästä, mutta johonkin se päivä taas hupeni...Kirpparille, kokkaamiseen, luutuamiseen ja yllättäen lukemiseen.

Eilen päätin, että tänään on punttijumppa päivä ja sain jopa pysyttyä päätöksessäni! Alkuun lämmittelin hetkisen vanhalla crosstrainerillani, sitten tein vähän edelliskertaa pidemmät kyykkysarjat (20 toistoa/puoli, 3 sarjaa) ja ajattelin, että tässä mahassa on ihan riittävästi painoja. Yläkropalle tuli seuraavanlainen pläjäys:

  • Kulmasoutu+pystypunnerrus, 20 toistoa, 3 sarjaa, 6kg käsipaino/puoli, tauko kun kumpikin liike on tehty
  • Hauiskääntö+ojentaja, 20 toistoa, 3 sarjaa, samat painot ja tauko kun kumpikin liike on tehty
  • Vipunosto sivulle, 3 sarjaa ja 15 toistoa/sarja
Jos hikoilun määrä olisi jotenkin suhteessa liikunnan rasittavuuteen niin nyt olisi todella kova treeni takana. Mutta hikoiluhan kertoo vain sen, että ainakin jonkin verran on liikuttu. Hikoilu on kovin yksilöllistä ja yksilöllisesti olen nyt kai hikoillut tauotta kolmisen kuukautta. Liikkuessa ja ilman. Suihkua oli kuitenkin raskas pidellä, joten uskon treenin vähän vaikuttaneenkin siellä missä pitää. Treenin jälkeen söin kuuliaisesti rahkaa (vauvan päärynäsoseella) ja toivon, että jahka-jos-ja-kun-ikinä tämä lapsi syntyy ja pääsen takaisin tehokkaan treenin pariin, on jokunen lihassäie vielä jäljellä...

Hikoilusta vielä: siinä ei ole mitään rajaa eikä tolkkua! Aamulla kosteusvoiteen tai meikin levittäminen on käytännössä mahdotonta, kun otsa, leuka ja silmienympärykset (kyllä, silmienympärykset) helmeilevät heti minuutti pesun jälkeen. Edellisiltana pessyt hiukset roikkuvat otsalla ihanan nahkeina. Kainalot sitävastoin ovat kuivat. Hyvin siis esteettisiin näkökohtiin pureutuu tämä hikoilupulma. Mutta kukapa sitä välittäisi näyttää hyvältä ja huolitellulta tässä vaiheessa raskautta? (No, minä välittäisin, mutta minkäs teet...)

Nyt vain odottelemaan, saanko lisää valittamisen aihetta kyykkykipeistä lonkista huomenna vai jo kenties yön aikana! Huomenna ulkoillaan sitten enemmän ja istutaan sisällä vähemmän.

Hikinen biisi perjantain ratoksi vielä, ei kuulu omiin suosikkeihin mutta istuu hikiseen ja nahkeaan tunnelmaan...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!