sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ja punttijumpparaportti vielä!

Elikkäs, päiväkävelyn lisäksi sain jumpatuksi näin kotioloissa. Ei treeniin välttämättä siis salia tarvitse, käsipainot tai sopivan raskas kahvakuula riittää kyllä. Niihin jumppakumppareihin en oikein usko, mutta jumppapallosta voi olla paljonkin hyötyä, esim. vatsa- ja pakaralihaksia treenatessa. Oma punttijumppani näytti tältä (painoina oli 2 kpl 6kg käsipainoja kun isompia en omista):
  • Askelkyykky, käytännössä siis askelkyykky-asennossa ensin vasen ja sitten oikea puoli. Lisäpainona käsipaino hartian päällä. Keyesti tukea sängynpäästä jos meinasi tasapaino heittää - tässä vaiheessa en halua kaatuilla! 3x15/puoli
  • Kulmasoutu (20 toistoa) -sivuvipu (15 toistoa) -etuvipu (10 toistoa) -yhdistelmäsarja, tauko kun kaikki  kolme liikettä tehtynä. Molemmat puolet yhtäaikaa, kolme sarjaa.
  • Hauiskääntö-pystypunnerrus- yhdistelmäsarja, 15+15x3, tauko kun molemmat liikkeet tehtyinä.
Näyttää lyhykäiseltä, mutta pitää sisällään monta lihasryhmää ja liikettä. Ajattelin, että yhdistelmäsarjat lisäävät tehoja hieman, painot kun ovat ehkä vähän alakanttiin. En tiedä osuuko ajatukseni oikeaan, mutta hyvin tyhjältä tuntuu lihaksissa ja hiki virtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!