torstai 10. lokakuuta 2013

MISSÄ VARPAAT!!


Eli mahakuva raskausviikon 39 alkuun. Onhan tuo kokolias...Armas Hra R. huuteli kuvatessaan mm. "on se valtava!". Jep, I know. En näe varpaitani.

Varpaat??
Päivän liikunta-annos rajoittui tänään siihen aiottuun ulkoiluun ja kävelylenkkiin  tuplarattaiden kanssa. Kävelimme taas reippaasti tunnin ja sitten eskarilaisen haaveellista vauhtia toisen mokoman.  Jälkimmäisellä tunnilla piti myös tutkia nokkosia tarkemmin, etsiä kävyistä siemeniä ja keskustella vakavasti tupakoinnin vaaroista suhteessa sukeltamiseen ja uintiin. Auringonpaiste oli todella mahtava ja liikkuminen piristi olotilaa. Supistuksia ei ole tuntunut kylläkään...Ehkäpä taas yöllä, ettei liian virkeäksi mene meininki. Huomenna tavoitteena on punttijumppa ja kyykkäykset.

 Ilta-Sanomat kertoi tänään muuten tärkeästä asiasta: kipeästi tarvittavasta uudesta lastensairaalasta, jotta äärimmäisen vakavasti sairaiden lasten turvallinen hoito voidaan varmistaa. Uutta lastensairaalaa varten kerätään lahjoituksia, koska julkisin varoin rakennettuna hanke siirtyisi hamaan tulevaisuuteen. Nykyiset tilat kosteusvaurioineen ovat omiaan heikentämään äärimmäisen herkkien pienten potilaiden oloa, mm. infektioriski kohoaa. Lisäksi tilanahtaus ja pahasti vanhentunut tilajako ei edesauta kodinomaisuutta osastoilla, ja kodinomaisuus juuri olisi tärkeää niin potilaille kuin vahemmillekin. Uudessa lastensairaalassa hoidettaisiin potilaita kaikkialta Suomesta, aivan kuten nykyisissäkin tiloissa.

Jos tuntuu, että tässä on asia jota haluaa omalla toiminnallaan tukea, niin lahjoittaminen on mahdollista näin:

  • Rahalahjoitus. Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry, tilinumero FI 93 5541 2820 019967 (OP-Pohjola), viite: 201 70169
  • Tekstiviestilahjoitus 10 €. Tekstaa sana SAIRAALA numeroon 16499 (viestin hinta 10 €).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!