torstai 26. syyskuuta 2013

Sports Tracker kävelykaveriksi ja masupäivitys viikon 37 alkuun!

Aamusella selailin hirvittävän päänsäryn vallassa, totaalisena ameebana, motivoivia appseja puhelimeeni ja päädyin tuohon varsin tuttuun Sports Trackeriin. Tykkään siitä etten tarvitse sitten erikseen sykemittariin mitään ylihintaista GPS-hässäkkää, tämä kun mittaa matkan minulle riittävällä tarkkuudella ja nopeudet myös. Nyt vain pitäisi löytää se sykemittari vielä jostain kaapin perältä...Tosin, osaan kyllä aika hyvin arvioida millä sykealueella liikun ja tasoittaa menoa sen mukaan. Muutenkin tämä on ajankohtaisempaa synnytyksen ja jälkitarkastuksen jälkeen.

Kuntosali oli siis omissa suunnitelmissani tänään vuorossa, mutta aamuyöllä alkanut kunnon päänsärky ei ottanut taittuakseen ja totesin, että raitis ilma olisi sittenkin kenties viisain vaihtoehto. Niinpä läksin kävelylle ja Sports Tracker kellotti seuraavanlaista dataa lenkistä:

  • Aika 55,32 min
  • Matka 5,56km
  • Keskinopeus 6,0km/h ja huippunopeus 9,0km/h ja en kyllä käsitä missä olen noin pyrähtänyt...
Pituudellaan kävelylenkki ei päätä huimaa, mutta vauhti oli hyvä mielestäni etenkin pötsin koko huomioiden, ja hiki tuli ihan mukavasti. Viikonloppuna sitten salille ja vaikka uimaan. Nyt hieman hirvittää kuinka lonkat ja lantion luut maksavat potut pottuina tulevan yön aikana...Auts!


Ja kuinkas ollakaan, taas on uusi viikko hurahtanut käyntiin! Jo RV 37! Vähiin käyvät ennen kuin loppuvat...

Pelottava ISO-S on siis lähempänä mutta koetan pitää ajatukset kurissa sen suhteen ja luottaa, että asiat hoituvat. Viime viikkoa leimasivat aikalailla erilaiset vaivat ja säryt ja mieleen tuli että olenko minä jo liian vanha tähän hommaan...No en ole! Ja tästä viikosta tulee parempi! Otetaan vauvan liikkeista ja kaikesta muusta ilo irti nyt kun se vielä on mahdollista. Aamulla neuvolaan heti 8.00!

Kappas, Sarasvuossa Jenni Vartiainen kertoo synnytyslaulusta kivunlievityksenä synnytyksessä! Varmaan ihana asia, mutta taidan luottaa järeämpiin aineisiin. Yleensä suustani on tavannut purkautua muutenkin hysteeristä naurua ja ankaraa kiroilua ja kaikkea siltä väliltä, joten ei se laulu nytkään luonnistune...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!