torstai 15. elokuuta 2013

Raskausviikko 31 hurahtaa käyntiin!

Taas on yksi viikko täynnä ja uusi alkamassa! Aika menee niin nopeasti...Siitä tulikin mieleeni, että sain varmistettua Finnairilta loppuraskaudessa lentämisen ohjeiston, joka tuolta linkin takaa löytyy hyvin selväsanaisena. Itseäni jäi kuitenkin askarruttamaan, että riittääkö viikon 28 jälkeen kirjoitettu yksi ainoa todistus koko loppuraskaudeksi ja kyllähän se riittää. Olettaen ettei raskaudentilassa tapahdu muutosta. 

Aika harva varmaan lähtee ei-pakolliselle lentomatkalle tai ulkomaan lomalle jos supistuksia kovasti tuntuu ja avautumista todistetusti tapahtuu. Tai en minä tiedä, itse en lähtisi. Haluan synnyttää "kotisairaalassa" jossa uskoisin kuitenkin saavani riittävästi troppeja kipua vastaan, jos vain älyän pyytää ajoissa...Taas se synnytys! Pitää valmentaa armas Hra R huolehtimaan siitä,  jos alan kekkuloimaan liian ilokaasupäissäni, että kaikki pistosmuotoiset puudutteet tökätään myös ajoissa ja oikeaan paikkaan. Mieluiten tuplana.


Keskikehonrakennusta viikon 31 alussa

Sain tänään käytyä myös salilla, hieman tärisytti lopuksi mutta eikös treenin pidäkin vähän tuntua? Kipua tai harjoitussuppareita ei ollut, toisin kuin kävellessä. Jatkan siis valitsemallani tiellä ja muistan levätä aamupäivisin huonojen (lue: kaikkien) öiden jälkeen. Salilla oli tällaista tällä kertaa:
  • Reiden ojennus, levypainot laitteessa, 17,5kg/kinkku, 3x12. Tässä huomasin, että kun asentoa tukee laittamalla esim käsivarret ristiselän taakse - penkki on hieman takaviisto - niin keilapallo pötsissä on paremmassa asennossa eikä paina niin sisuskaluja.
  • Reiden koukistus, levypainot yht. 35kg, 3x15 ja piti viäntää tosissaan viimeiset. Siis ihan vääntämällä...
  • Pohjeliike laitteella, levypainoja yht. 45 kg, 3x15
  • Ylätalja, kind of, kummassakin käpälässä 22,5kg, 3x15
  • Hauiskääntö penkissä rönöttäen, 10 kg käsipaino per käpälä, 3x12
  • Hauis myötäotteella, 8kg per käpälä, 3x12
Ja alkuun corsstraineria ja juoruilua sekä päätös osallistua Extreme Runille kesällä 2014 kera salikaverin. Ollaan sen verran leikkimielisiä että halutaan mönkimään ja kiipeilemään niille esteille! Ei pitäisi olla mahdotonta: jos beibe päättää syntyä lokakuussa, saan hiihtokauden käyntiin lumien tullessa joulukuussa ja siitä peruskuntoa kohottelemaan, on sitten helpompi aloittaa juoksu. Salia pitää harrastaa rinnalla koska se on kivaa ja koska siitä varmaankin on hyötyä kiipeillessä erilaisilla esteillä.

Iltapalaksi meni tämä herkku: rasvatonta rahkaa, puolikas banaani (kompostin osa) ja sokeroimatonta marjakeittoa.

Huomenna koko lauma suuntaakin Vuokattiin, siitä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!