sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pinkki merimuumi, prinsessa ja painonhallinta

Oli pakko räpsäistä kuva nukkuvasta pikkuneidistä (3,5kk) kun tuttia myöten kaikki oli niin kovin pinkkiä. Ruususen alla on Merimuumi-pussilakanasetti, sen Joulupukki toi ja söpöltä tuo ainakin äidistä näyttää.

Pikkuisella on edelleen hieman masuvaivaa, hän pulauttelee ja pieree. Neuvolalääkäri on pian ja siellä otan asian puheeksi. Ei vaiva kuitenkaan yöunia häiritse tai lannista oloa, meidän vauveli on huikean hyvä hymyilemään!

Painonhallinnan tavoitteista

RV39
3kk synnytyksestä (TEINIKUVA!)

Synnytyksen jälkeen laitoin itselleni tavoitteeksi tiputtaa nyt ainakin 15 kiloa. Kappas, sen verran onkin jo lähtenyt ja ilman suurempaa tuskaa: syön normaalisti mutta järkevästi ja liikun aika paljon, kuutena päivänä viikossa hyvällä teholla. Ihan hirveästi en ole tehnyt painonpudotuksen eteen muuta kuin tarkastanut lautasen sisällön ja liikkunut, ymmärrettävästi imetysaikana pitää tämänkin asian kanssa olla järkevä. Jostain syystä hoikistumista on nyt kuitenkin tapahtunut. Olisiko niin että ensimmäistä kertaa imetys todellakin auttaa minua pudottamaan painoa? Ennen en ole moista havainnut. Urbaani legenda.


Ensimmäisen tavoitteen täyttyessä on hyvä jatkaa eteenpäin. Ajattelin, että vielä 10 kiloa saisin keventyä ja siinä samalla kehittää kehonkoostumusta hyvään suuntaan. Sitten olisi keveää juosta ExtremeRun loppukesällä.  Jo nyt uskallan sanoa, että kehonkoostumukseni tuskin on ollut näin hyvä koskaan, lihasmassaa on selvästi kasvanut. Sen huomaa reisien ja takamuksen muodossa, lisäksi käsivarsissa on jossain määrin (hyvässä katselukulmassa...) erottuvaa lihasta. Se tuntuu aika palkitsevalta huomata! En todellakaan leijaile vaalenapunaisissa hattaroissa, työtä on tehtävä vielä paljon. Asia ja kilo kerrallaan, siksi koska itse haluan olla kunnossa!

Seuraavaksi voitelemaan sukset ja sitten hiihtämään! Eilen meni 9km, tänään toivoisin ehtiväni vähän enemmän. Kappas, upeat paripuolivillasukat tuossa uudessa kuvassa...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!