sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ensimmäinen hiihtolenkki ja eka ihkaoma...

Kyllä! Ensimmäinen ihkaoma heraproteiinijauhepussukka. Olivat tarjouksessa. On niin söpösti pinkki kuten hyasintti tuossa vieressä.

Maku ei mieltä ylennä ja ihan sieltä laadukkaimmasta päästä ei tämä jauhe ole, mutta heraproteiinia ja sehän on tärkeintä. Näin olen antanut itselleni kertoa. Olen yrittänyt perehtyä protskuasioihin ja kaikkeen muuhun hienosäätöön, mutta tosiasiassa pitäisi olla jo melkoinen asiantuntija ja paljon aikaa käytettävissä, että kaikki alan viisaudet oppisi näistä sallituista aineista. Minulla aikaa ei juuri tähän ole, proteiinin kannalta  minulle riittää, että Finelin ruokakori näyttää päivän lopuksi riittävää lukemaa... Ei tätä turhan vakavasti sentään pidä ottaa. Ja mitään tehotuotettuja kanaroiskeläppiä nyt vaan en suostu syömään joten apuja pussista tarvitaan.

Ja kyllä! Tänään sain kaivaa armaat Atomicit autotallista ja tuupata ne voitelupäällikön käsittelyyn, tykkilumetetulle ladulle oli vedetty perinteisen ura. Se oli ihan jäässä ja osaltaan kuin pyykkipulveria, mutta kyllä siinä sen viitisen kilometriä ja risat päälle lykki lujalla tahdonvoimalla. Loppuviikoksi on kai luvattu lunta ja pakkasta, jospa saisivat sitten pidemmästi latua ajetuksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!