torstai 2. tammikuuta 2014

Treenipäivitykset vuoden vaihteessa

Kuten sanottua, muien asioiden lisäksi kirjaan tänne blogiin ylös omia treenejäni päiväkirjamisesti. Että muistaisin esim. millä painoilla olen tehnyt jotakin liikettä ja voisin seurata edistymistä. Kertaallenhan jo kävi niin, että muistihäiriön vuoksi paukautin tankoon maastavetoa varten 20kg enemmän kuin oli ajatus ja muistin aikaisemmat painot vasta kun sain Todella Kiskoa tankoa ylös...En tietenkään kehdannut vaihtaa pienenpiin painoihin joten totesin, että tehdäänpä sitten lyhyempää sarjaa.

Uuden vuoden aattona oli takakyykky (3x12, 50kg), hack-kyykky (3x12, 50kg), jalkaprässi (3x20, 120kg), vaakaprässi etureidelle (pudotussarja, taljalaitteella, n120->107->100), pohje (3x15, 50kg) ja vatsat.

Eilinen päivä sitten oi toisenlainen, enemmän yläkroppaa:
  • Maastaveto, 50kg, 3x12 crossilla lämmittelyn jälkeen (iso lihasmassa liikkeelle treenin alkuun, tehokkaampaa)
  • Vinopenkki käsipainoilla, 12,5kg 3x12
  • Lady Butterfly 15kg, 3x20
  • Pystypunnerrus laitteella, 20kg, 3x15
  • Vipuyhdistelmä: etuvipunosto 6kg +sivukääntö kyynärpäät kyljissä 8kg, 10+12, 3 sarjaa
  • Ojentajat pudotussarjana taljalla, 20kg 12 lämpimiksi ja asiaan: 40kg 6 krt->35kg 8krt ->30kg 8 krt
  • Vastalihaksia, perusrutistuksia ja lankkua
Eilen lueskelin Lihastorhtorin blogista proteiiniasiaa ja hieman muutakin. Siellä kirjoitettiin tavoitteellisestä syömisestä, ei niinkään tarpeenmukaisesta. Eroa on siinä, että tarpeen mukaan syödessä ei välttämättä saa niitä ravintoaineita joita esim. tavoitteellinen lihaskasvu edellyttää (protsku!). Pysyy kyllä hengissä, mutta...Tavoitteellista lihaskasvua ajatellen 1,5-2g/(rasvaton)painokilo olisi suositeltavaa. Fineliin vain ynnäilemään omia päivittäisiä proteiinimääriään ja pohtimaan ovatko ne oikeassa suhteessa omiin tavoitteisiin. Minulla ainakin jää hieman alakanttiin ilman proteiinijuomia. Ja kun ne ovat niin pahoja! 

Kannattaa huomioida, että myös imettäminen vaikuttaa proteiinin tarpeeseen. Lue lisää Lihastohtorin blogista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!