perjantai 31. tammikuuta 2014

Niagara pyöränselässä

Enkä nyt viittaa satumaiseen pissahätään. Kävinpä vain eilen virtuaalispinningissä ja Niagaran putouksilla sekä Grand Canyonissa poljettiin. Nyt on taas pari paikkaa vähempänä minne matkustaa...No ei, kun joskus olisi kiva päästä katsomaan noita ihan fyysisen pyörän selässä.

Spinning on kyllä kivaa, siinä oikeasti tuntee tekevänsä töitä kun polkee raskaalla vastuksella ylämäkeen. Tein eilen fatburnin ja cardion, niiden välissä kävin tekemässä olka-hartia-ojentaja -treenin pikapikaa tangolla ja taljalla. Maastaveto pari päivää sitten jotenkin otti todella kovasti pakaraosastoon ja epäkkäisiin, joka puolella kehoa on (hyvällä tavalla!) särkeviä lihaksia joten joudun vähän pohtimaan vielä tämän päivän urheiluja. Hiihto ei tule kysymykseen, ihan liian kylmä...Huomenna lauhtuu ja on luvattu lunta, saataisiinko ladut viimein priimakuntoon?

Sokeriton ja roskaruoaton tammikuu loppuu tänään, mutta en aio juhlia sitä suklaalla tai muilla herkuilla. Nyt kun on hyvin päästy alkuun niin miksipä sitä ehdoin tahdoin ottaisi listalleen tyhjiä kaloreita. Paino tammikuussa putosi hyvin ja toivottavasti helmikuussa sama linja jatkuu.

Ihanaista viikonloppua ihanaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!