tiistai 7. tammikuuta 2014

Viikon miinukset ja yhteenveto

Uutta vuotta on kulunut kokolailla tasan viikko  nyt ja sehän on tietenkin aika jolloin raportoidaan painon muutokset. Tällä viikolla painoa tipahti -1,5 kiloa ja kyseessä oli ihkaoikea tiputus, ei suinkaan jouluna kerättyjen jo kertaalleen tiputettujen kilojen tiputtaminen taas kerran. Mittanauhalla ei vyötärö ollut kaventunut tällä kertaa, mutta toisaalta: vyötärö ei ole se ongelma-alue, se on suhteessa varmaan kapein ja siedettävin kohta tällä hetkellä!

Eilen oli juoksulenkkipäivä, vajaa seitsemän kilometriä hitaasti hyvässä seurassa jutustellen. On tärkeää yhdistää hiihtoa, hölkkäämistä tai vaikka reippaita kävelylenkkejä kuntosalitreeniin jos ja kun haluaa olla kokonaisvaltaisesti hyvässä kunnossa ja ylläpitää terveyttä. Ja ulkona liikkuminen on mukavaa, varsinkin jos saataisiin jo sitä lunta! Se kaiketi meni jonnekin Floridaan se annos, joka tänne tilattiin...

Tänään taitaa olla lepopäivä tai ainakin kävelylenkki vauvan kanssa vuorossa, takana on nelijä reippaampaa treenipäivää ja väsymystä on ilmassa. Aamulla en meinannut päästä sängystä ylös, joten vuorokausirytmi nyt ensimmäiseksi kuntoon ja kevyempi päivä tänään.

Härkäviikot, arki ja normaali elämä saavat nyt palautua joulun jäljiltä! Kuusi tuossa vielä seisoo kun kukaan lapsista sitä ei saanut nurin (loppiaisperinne...) ja kun ei se varista neulasiakaan vielä niin olkoon Nuutinpäivään sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!