keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Salitouhut ja pohdinnat

Laiskottamisesta huolimatta sain kiskotuksi itseni salille tänään ja hyvä että sain! Treeniohjelmassa nyt ei liene sen suurempaa järkeä ja tein perstuntumalla vähän koko kroppaa, syystä että en enää käy neljää kertaa viikkoon salilla vaan vain kaksi maksimissaan. Näin ollen on järkevää tehdä useammat lihasryhmät kerralla sen sijaan, että keskittyisi liian yksityiskohtaiseen treeniin. Hifistely vaatisi useamman treenipäivän viikossa  esim. yläkropan ja käsien pienille lihaksille jotka palautuvat nopeastikin harjoituksen jälkeen ja kestävät/vaativat tiuhempaa harjoitusta.

Tämän päivän sekatreeni näytti siis tältä:

  • Askelkyykky smithissä, 3x12 kummallekin kinkulle, tanko + 20 kg levypaino yht.
  • Pohjelihas koneessa, 60 kg levypainot, 2x12 ja 1x15, tähän tuli taas 5 kg lisää painoa
  • Reiden koukistus, 30 kg levypainot, 3x15
  • Vinopenkkikone, 12,5kg levypainot 3x12, tämä tuntui olkpäässä ja vähän allissakin...varsinaista ojentajaliikettä ei erikseen nyt tullutkaan.
  • Hauiskääntö istuen selkä nojassa, 10kg käsipaino/puoli, 3x10/käpälä
  • Vipunostoyhdistelmä, vipu sivulle ja eteen, sitten tauko, etuvipu 8kg ja sivu 6kg, kumpaakin 3x12, eli siis vielä kerran: sivuvipu 12+etuvipu12 ja sitten pieni palauttava tauko. Menipä sekavaksi...
Alkuun crossasin 20 minuuttia ja kotiin tullessa siivoilin autosta kamalan määrän roskia ja leluja sekä hoidin pyykkikokonaisratkaisuja. Proteiinia kiskaisin rasvattoman rahkan ja  mehukeiton muodossa - ei tehnyt hyvää närästykselle.

Raskausviikot pyörähtävät 36 puolelle huomenna. Siihen  nähden olen oikein tyytyväinen omaan jaksamiseeni ja siihen, että painoja ei ole treenissä tarvinnut vähentää - päinvastoin! Toisaalta, olen puolittanut salitreenin määrän aikaisempaan ja koettanut lisätä kävelyä ja yleistä hyötyhäärimistä. Lantion seudulla tuntuu aamuisin melko voimakastakin särkyä ja vasen lonkka tuntuu erityisen lonksahtelevalta. Lonksahtelu johtunee siitä, että hormonit tekevät työtään synnytystä ajatellen ja löysäävät jo sidekudoksia. Näin ollen olen ajatellut, että reipasta treeniä voi tehdä mutta nyt järjen kanssa - itseään ei kannata loukata.

Vauveli taas jystää kantapäillään kyljessä ja puskee peppua toista kylkeä kohti, pää hänellä on hyvin lähtökuopissa ja sen kyllä huomaa. Toivoisin, että se tarkoittaa synnytystä ajatellen sitä, että kapeimmat paikat ovat valmiiksi tässä viikkojen mittään jo hieman myödänneet ja homma olisi siten hieman helpompi. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato. Huomenna on se kokoarviopäivä ja sitten ollaan taas viisaampia. Huomenna on myös uuden masukuvan aika!

Pimeät syysillat vaativat kynttilänvaloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!