lauantai 28. syyskuuta 2013

Kirppisreissu, metsäretki ja takkatulet

Rennosti ottamisen merkeissä raahauduin lasten kanssa kirpparille tänään. Jonkun mielestä tässä kohtaa logiikka sakkaa, mutta reissu oli kohtuullisen rauhallinen ja etenkin hyödyllinen! Mukaan tarttui pari takkia ja ulkohousut lapsosille.  Esikoiselle, joka on menettänyt juuri kaksi ensimmäistä maitohammastaan, "hammaskeiju" oli taikonut kolikoita tyynyn alle ja mussukalla oli lupa tehdä omia ostoksia omilla euroillaan. Ensimmäiseksi poika himoitsi diskopalloa, mutta tyytyi sitten leluostoksiin. Lapsen on ihan hyvä harjoitella rahan käyttöä jo pienenä. Onnistuu sitten isompanakin....

Iltapäivällä vuorossa oli pieni metsäretki ja nuotimakkaran paistamista.  Eväät maistuivat vaikka syyskeli ei ihan kaunein mahdollinen ollutkaan. Keskimmäisemme hihkui innoissaan tehtyään "luontopissan", mikäpä se sen mukavampaa. Paluumatkalla kävelimme suon laitaa ja lapsista se taisi tuntua ihan seikkailulta.  Asumme sen verran onnellisesti metsän reunassa, että kauas ei tarvitse jaksaa kävellä päästäkseen pitkospuiden ääreen. Ja toisaalta ison kauppakeskuksen palvelut ovat nekin kävelymatkan päässä!

Illalla armas Hra R. viritteli syksyn ensimmäiset takkatulet ja kyllähän se aina tunnelmaa luo. Itse olen sitten mittaillut verenpainetta ja pissaillut tikkuihin ja koettanut seurata tätä olotilaa, tarviiko lähteä lääkäriin vaiko ei. Vauva liikkuu mahassa ihan mukavasti ja  turvotusta ei nyt kovasti ole, verenpaine siedettävissä lukemissa. Siitä päättelisin, että ainakin tämän illan saamme olla ihan levollisin mielin ja varmasti ihan huomisekin. Huomenna voisin kokeilla vähän reippaampaa kävelylenkkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!