lauantai 21. syyskuuta 2013

Päivän liikkunnat ja syystunnelmat

Aamupäivällä sain käydyksi siellä uimassa ja oli kyllä mukavaa! Ainakin siihen saakka kunnes joku huippu-uimari ei ymmärtänyt eroa Kuntorata ja Kuntorata - nopea välillä...Lisäksi nopealla radalla oli vain yksi uimari, joten tämä vauhtihirmu olisi voinut mennä perhostelemaan aallokkoaan sille. Mutta kyllähän sopu sijaa antaa ja aika hiljaista uimahallissa aamusella olikin, vauvauimareita lukuunottamatta. Ihanaa puuhaa, vauvauinti! Esikoisen kanssa kävimme sitä harrastamassa kunnes meidät heitettiin vauvaryhmästä pihalle ja alkukammon jälkeen sitä aika rohkeasti lähetti beiben sukelluksiin. Esikoinen on nyt tekniikkauimakoulussa ja hirveä vesipeto, liekö varhainen totuttaminen veteen tehnyt tehtävänsä?
Vähän kiristelee takki...
Uin siis 1200 metriä aamusella ja altaasta noustua jalkoja sai taas vähän hakea. Silmälasien käyttäjänä oli lisäksi haastava kulkea suorin jaloin, hoipertelmatta, takaisin naisten suihkuun ja pukuhuoneeseen. Uidessa laseja ei ollut ja piilareita en ole oppinut yrityksesta huolimatta pitämään. Mitkähän olisivat sellaiset helposti huollettavat ja etenkin asetettavat? No suihku löytyi kuten omat vaatteetkin ja siinä samalla hyvin virtaa koko päiväksi.

Iltasella kävimme koko joukko kävelyllä, reilu tunteroinen sinä meni, ja olen ihan tyytyväinen päivän saldoon. Innostuin ottamaan muutaman juoksuaskelenkin vaikkei siinä mitään järkeä olekaan...Ja siis ihan vain muutamia! Mutta onhan se mukava sitten masuasukkaan synnyttyä alkaa miettiä hölkkäämistäkin. Täällä oli tällainen aika harmaa syyspäivä, toivottavasti saadaan vielä paistettakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!