lauantai 21. syyskuuta 2013

Uimahalliin käy mamman ja mahan tie!

Sen verran kovasti juilii noita lonkkia ja lantion luita, että kävelypuoli saa jäädä tänään puistokässehtimiseksi. Salillekaan en viitsi raahautua ja ajatus uimahallin eukalyptuksen tuoksuisesta höyrysaunasta on alkanut houkuttamaan tässä aamun mittaan siihen malliin, että sinne suuntaan heti jahka saan armaan Hra R:n ylös unosiltaan. Nenä oli tukossa taas koko yön ja nukkuminen oli hankalaa joten höyrystelemään vain! Koetan kuitenkin vaikka sen kilometrin ensin uida.

Olen kohtuullisen onnneton uimari, tekniikkaa en osaa lainkaan, mutta pystyn kyllä taittamaan altaassa kilometrin matkan ilman taukoja vallan hyvin. Uidessa hikoilua ei tajua - minä ainakaan - ja altaasta noustessa lihasväsymys iskee aina yllätyksenä. Uiminen olisi kuitenkin meille masuasukkaan kanssa eläjillekin hyvää liikuntaa ja nivelille erityisen lempeää touhua, joten sitä kannattaa mahdollisuuksien mukaan harrastaa. Meidän uimahallissa on muuten sellainen lämmin monitoimiallaskin poreineen ja hierovine suihkuineen, ettei vain tulisi kiusaus linnoittautua sinne!

Uintireissun päälle lounasruokakin on kutakuinkin valmiina ja päivä vielä alkutekijöissään, tässähän ehtii tänään vaikka mitä!

Ihanaista lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!