torstai 19. syyskuuta 2013

Unettomuus jatkuu...ja uusi viikko alkaa!

Hohhoijaa....Eivät ole unet parantuneet viime viikkojen aikana ja nyt on taas todella väsynyt olo. Eilen aamulla heräsin viideltä, tänään neljältä ja tavallisimmin heräilen siinä kolmen maissa pyörimään, kiskomaan happea ja istumaan sohvalle. Makuuasennossa nukkuminen on kovin haastavaa, vauva painanee jotain sellaista kohtaa että hyvää asentoa ei löydy. Nokka on tukossa ja kurkkua kuivaa - ihan sama kuin esikoista odottaessa! Voihan valituksen määrä mutta nyt on tällainen vähemmän energinen fiilis.

Kohta pitää alkaa pukea itsensä ja porukka ja raahata nasut hoitoon siksi aikaa, kun käyn siellä synnärillä kätilön kanssa juttelemassa. Illalla pitää kurvailla sitten vielä kokoarvioitavaksi erikseen ja jossain välissä pitäisi ehtiä kävelyllekin.

Olenko muuten maininnut hikoilusta? Se on edelleen ihan hillitöntä! Otsa helmeilee ihan koko ajan ja mieluummin olisin ulkona terassilla vaikka pyyhe päällä kuin edes suunnittelisin pukeutumista.

Tänään starttaa viikko 36, kylläpä ne juoksevat nopsaan. Toisaalta hirvittää kun synnytys on väistämättä lähellä ja toisaalta sitä jo odottaakin, olo varmasti helpottuu kovasti kunhan mylläävä masuasukas syntyy. Yleisesti ottaen tämä raskausaika on kyllä mennyt mukavasti, mutta viimeisillä viikoilla on kai luonnollista tuntea kisaväsymystä.

Esikoisenasulla irtosi eilen eka hammas! Jalkapalloharkoissa se oli lähtenyt, mutta ei sentään treenien vuoksi vaan oli kyllä jo ihan irrallaan ennen harkkojakin. Taas yksi askel isommaksi pojaksi!

No niin, huteralla ja hikisellä päällä kohti uutta päivää, illalla masukuva!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!