maanantai 9. joulukuuta 2013

Kas näin heiluu peppu!

Nyt ehtii vielä hyvin ennen joulua kunnostautua treenien parissa ja nyt kun salijäsenyys on kunnossa, niin piipahdin eilen ja tänään heiluttelemassa painoja. Varsinaisesti uuden ohjelman ekan päivän tein tänään ja tällä ohjelmalla jatketaan nyt jokunen viikko. Ohjelmaa pitää tietenkin päivittää sopivin välein, jotta treeneissä teho säilyy. Juhlavieraista, viikonlopun touhuista, lentsusta ja joulun odotuksesta uupuneet pikkunasut ovat olleet sen verran haastavaa seuraa, että salille lähdin tänään oikein, oikein mielelläni...Onko muuten muilla tietoa tahi teoriaa siitä, miksi juuri äidille huudetaan ja miksi juuri äidin tavarat pyritään tuhoamaan tai ainakin hukkaamaan? Noh,  tässäkin asiassa treeni teki tehtävänsä, stressi jäi salille. Hyvä treeni (ja ruoka), parempi mieli!

Salihommat  näyttivät tänään tältä:

  • Takakyykky tangolla, yht. painoa 35 kiloa, 4x12. Tätä piti tehdä hitaasti ja harkiten, jotta menee kutakuinkin oikein suoritus. Tein nyt ekaa kertaa ja siksi painoa oli vähän. Kun suoritusvarmuutta tulee, lykkään lisää painoa tankoon!
  • Hack-kyykky, 3 sarjaa, 12 toistoa, 50 kiloa
  • Jalkaprässi, 3 sarjaa, 20 toistoa, 120 kiloa
  • Pohjelaite, 50 kilon levypainot, 3 sarjaa, 15 toistoa
  • Reiden ojennus sellaisella laitteella, 3 sarjaa, 12 toistoa ja 35 kiloa
  • Vatsalihasrutistukset keskittyen myös alavatsan rutistamiseen, 3 sarjaa, 30 toistoa
Alkuun crossailua 10 minuuttia lämpimiksi. Uudella salilla ilmastointi tosiaan pelaa ja lämpöä saa hakea melko tehokkaasti... Treenin jälkeen oli asiallinen tutina jaloissa, joten uskoakseni homma meni hyvin. Nappasin kaupasta tulomatkalla ProFeel-jogurttijuoman palautusevääksi, siinä on 15 grammaa proteiinia. Pitää syödä vielä rahkaa tässä illemmalla. Hra R:lle toin hopeatoffeita. Elämä on reilua.

Synnytyksen jälkeisiä toimenpiteitä tehtiin vielä tänään lääkärillä, kun kävin alavatsan ultrassa. Vasemmalla puolella on kipuilua ja sitä selvitellään hieman. Luulisin kuitenkin, että siellä vain jokin jänne vielä palautuu oikealle paikalleen ja se aiheuttaa välillä kipua myös selän puolelle. Ei ole haitannut liikkumista eikä liikkuessa vaivaa, joten motolla "oman fiiliksen mukaan" en ole jättänyt tuon vuoksi treenejä väliin. Vastauksia saanen sitten loppuviikosta.

Seuraavaksi suihkuun ja imetyspuuhiin, tupsutukkainen mussukka tuossa vihjaavasti mutustaa nyrkkiään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!