tiistai 10. joulukuuta 2013

Ja näin heiluu alli, ja alli heiluu näin!

Tänään ehdin tekemään uuden ohjelman toisen päivän mukaisen treenin mukavasti ennen kuin riensin päästämään armaan Hra R:n jääkiekkomatsiin. Salireissu tuli todella tarpeeseen, meinaavat tekemättömät jouluvalmistelut huudella, mutta salille asti nuo huudot eivät kuitenkaan kuulu. Eilen oli reisibebapäivä ja tänään tehtiin yläkroppaa, se näytti tältä:

  • Vinopenkki käsipainoilla, 12,5 kg, 4x10
  • Rintalihaslaite, nimeltään Lady Butterfly (en ymmärrä miten kukaan mies tuota kehtaa käyttää...) 20 kiloa, 3 x12, oli yllättävän haastavaa!
  • Pystypunnerrus, 7kg käsipainoilla, 3x10
  • Vipu eteen ja sivuvipu - yhdistelmäsarja, 7kg, 10+15, kolme sarjaa
  • Ojentajat taljalla, 3 sarjaa, 12 toistoa, 35 kiloa
  • Vatsalihaksia, lankutus 3x30 sek ja rutistuksia. Hankalaa on, edelleen.
Alkuun crossailua vajaa 10 minuuttia ja kotona lumitöitä treenin päälle. Lumitöitä ei olisi ollut ihan pakko tehdä, huomenna kun luvassa on +4°, mutta siinähän nuo menivät lasten kanssa ulkoillessa. Bloginkirjoitusrauhaa ostin pop corneilla, joita haettiin juuri lasten kanssa lähikaupasta (kävellen, reippaita mukuloita!). Lisäksi tarvittiin Lego Batman -elokuva. I'm a bad, bad mother. Sovitustyönä raahaan kolme nuorimmaista aamulla perhekerhoilemaan, hirvittää valmiiksi. Tuleekohan porttari heti kättelyssä?

Huomenna pitäisi leipoa jouluksi hedelmäkakku ja mummolle lahjaksi kaneliässiä. Lenkillekin pitäisi ehtiä, ellei taas mene ihan jäälle tiet. Jos jäätää, niin voisihan sitä kokeilla salilla virtuaalispinningiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!