maanantai 23. joulukuuta 2013

Viikon miinukset ja plussat

Nyt on kiirus! Joulusiivous odottelee edelleen tekijäänsä, joten ihan lyhyesti vain viikon muutama plussa ja tietenkin miinukset:

+ Jouluaaton aatto! Jes! Koristellaan kuusi! Kuusi on HIENO! Siihen ei tule sähkövaloja.
+ Rare Exports illan ohjelmistossa
+ Pari lahjaa paketoitavana, mikäs sen mukavampaa
+ Ruokaa on luultavasti tarpeeksi ja todennäköisesti se on myös hyvää. Varma ei voi olla
+ Illalla vielä kunnon kyykkäystreeni! Sehän vilkastuttaa aineenvaihduntaa jopa kolmeksi päiväksi ja näin jouluna se ei ole huono asia....
+ Aikaa olla perheen kanssa, Armas Hra R. on kotosalla monta päivää, ja Tapaninpäiväistä mummolavisiittiä kummempaa ei kalentereista löydy = leffoja, sopivasti suklaata, ulkoleikkejä ja parit treenit
+ NO SE JOULU!!!!


Ja ne miinukset, niihinkin olen hyvin tyytyväinen tällä viikolla: painoa lähti 2 kiloa ja saman verran senttejä vyötäröltä. Kesään mennessä pitäisi siis olla oikeastikin ihan hyvässä kunnossa, etenkin suorityskyvyn puolesta ja mielellään vaatekoonkin.

Illalla kävimme esikoisen kanssa täpötäydessä kirkossa laulamassa kauneimmat joululaulut. Tunnelma oli hieno! Nyt en muista tämän klassisen koulutuksen saaneen laulajattaren nimeä, mutta hän lauloi siis kaksi joululaulua. Esikoiseni nyökytteli tietäväisen näköisenä sanoen: "Laulaa oopperaa".

Kuinka moni muuten herää katsomaan Joulupukin kuumaa linjaa heti aamusta? Minä ainakin! Lumiukko! Joulurauhan julistus Suomen Turust!

HYVÄÄ JOULUA KAIKKI IHANAT!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!