torstai 5. joulukuuta 2013

Ristiäiskiireitä, reisiä ja rutistuksia

Tämä ihana tonttutyttö saa nimensä perjantaina ja se kaiketi pientä vallan naurattaa! Vauva täyttää kohta kaksi kuukautta ja tuntuu kasvavan hyvää vauhtia. Masuvaivat eivät enää ole niin hankalia kuin vielä reilu viikko sitten, vauva on kyllä edelleen kova rupsauttelemaan...Pikkuinen on täysin rintamaidon varassa vielä ja olen kyllä todella iloinen, että se on mussukalle vielä riittänyt. Yksinkertaisesti imettäminen on minusta paljon helpompaa kuin tuttipullojen kanssa kikkaileminen. Tutit on kuitenkin aina hukassa. Voisin kai olla järjestelmällisempi, vaan kun en ole. But, I have boobs!

Pikkunasun kanssa arki sujuu siis kaikin puolin mukavasti, mutta nukahtaminen illalla on nyt alkanut tuntua hieman haastavalta aina välillä. Jos vauva saa olla sylissä, hän nukkuu kuin tukki. Jos taas koetan siirtää sänkyyn tai muuten laskea sylistä, niin kiukkuinen tohina alkaa minuutin kuluessa tästä äidin suorastaan loukkaavasta menettelystä. Ja sitten tietenkin uudestaan uneen pääsee tissiosaston kautta. Yöt nukutaan mukavasti vieretysten ja syöttöjä kertyy pari. En valita!

Ristiäisiin odotellaan n. 30 henkilön joukkoa ja juhlat pidetään täällä kotosalla. Armas äitini on auttanut leipomisasioissa ja itse väsään kakut, pikkuleivät, mätileivät ja savuporomousseruisnapit (onpa pitkä nimi!). Täytyy toivoa, että vieraille maistuu, muuten jää jääkaappiin liikaa herkkuja huutelemaan. Huomenna tulee kiirepäivä ja siksi nyt oikeastaan pitäisi jo joutua nukkumaan. Aamulla saan onneksi kiikuttaa tuon tonttulauman mummin hoitoon, jotta voin rauhassa puuhata keittiössä (vauva jää kotiin assariksi). Keittiössä on kiva puuhata. Tänään mm. vatkasin kananmunaa niin innokkaasti, että se lensi syliin ja valui siitä kaapin oveen sekä farkuille. Elämän pieniä iloja...

Lyhyesti kuitenkin vielä päivän salitreenit! Kortti uudelle salille tuli eilen postissa ja pääsin tänään tekemään hyvän jalkatreenin:

  • Kyykky smithissä, yht 45kg painoa, 3x10 + yksi  sarja alkuun pelkällä tangolla koordinaation vuoksi. Kyykkyä pitää treenata, eri variaatioita, kovastikin! Ja kun varmuutta kertyy, niin ilman tuosta smith-hökötystä, pelkällä tangolla+painoilla.
  • Hack-kyykky, 3x12, 40kg
  • Jalkaprässi, 120kg, 3x15
  • Reiden ojennus, 3x10, 35 kiloa
  • Pohjelaite levypainoilla, 3x20, 50kg
  • Vatsalihakset, 3x20 perusrutistusta hitaasti, tunnustellen ja keskittyen, 3x30 sek lankkupito
Alkuun crossailua 10 minuuttia lämmittelyksi. Oli kivaa! En nyt muista ulkoa mitä seuraavan päivän ohjelmassa oli, mutta taisi olla yläkroppaa, selkää ja työntäviä lihaksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!