maanantai 4. marraskuuta 2013

Punttijumppaa ja pauppa-asiointia

Tänään oli ihana marraskuinen +2 asteen lämpötila sekä viiltävä tuuli, ei paljon houkutellut ulos... Pakolliset kauppa-asiat (pauppa, sanoo toiseksi nuorin) juoksin kaikkien neljän lapsen kanssa ja ihmeen kaupalla kukaan ei menettänyt hermojaan. Lapset eivät villiintyneet juoksemaan ympäri markettia eivätkä ryöstäneet karkkihyllyä, kuten aluksi pelkäsin. Autossa matkalla kauppaan pidin huolellisen ja pitkällisen perehdytyksen aiheesta "Kaupassakäynnin taito ja Joulupukin lahjasäkki". Se taisi auttaa.

Säästä johtuen en edes harkinut lenkkeilyä tänään vaan päätin jo aamulla crosstraineroida ja punttijumppailla. Pysyin päätöksessäni kiitettävästi. Lopputulos näytti tältä:
  • 30 minuuttia reipasta crossailua
  • askelkyykyt, 12kg lisäpainoa käsipainojen muodossa, 3 sarjaa, 15 toistoa
  • vipunosto sivulle ja pystypunnerrus, 20 ekaa ja 10 toista, kolme sarjaa
  • ojentajapunnerrus, 6kg, kädet vuorotellen ilman muita taukoja, 3 sarjaa, 10 toistoa
  • vatsalihaslankutus 2 x 20 sek.
  • Ja tässä vaiheessa vauva halusi maitoa
Eilen yritin armaan Hra R:n ohjeistuksella opetella etukyykkyä. Yritys kaatui totaaliseen keskivartalon tuen puutteeseen, tuossa liikkeessa vatsalihakset tulevat tarpeeseen. Takakyykky ei sujunut paljoakaan paremmin. Näin ollen pysyttelen askelkyykyissä ja koetan kuntouttaa vatsalihakset. Poikittaista saa jo treenata, muiden kanssa pitää raskauden jälkeen odotella hieman pidempään (linea alba - jännekalvo suorien vatsalihasten välissä palautuu hitaasti, jos palautuu, ja liian varhainen treenaaminen voi jopa heikentää palautumista. Tapauksessani tuo on kyllä vähän teoreettista, kiitos neljän raskauden ja 4,6 kiloisena syntyneen esikoisvauvan...)

Eilen jäi Silta katsomatta, joten katsomme sen nyt boxilta. Sitä seuraavaksi. Ja imettämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!