torstai 7. marraskuuta 2013

Maailman ihanimmat varpaat ja Endomondo

Tänään oli se hölkkäpäivä kuten suunnitelmaan kuului. Sports Trackerin kanssa luovutin ja latasin kännyyn Endomondon ilmaisversion ja kappas, sehän toimi! Jopa niinkin hyvin, että meinasin saada halvauksen lenkin alussa, kun ensimmäisen kilometrin täytyttyä Endomondon naisääni huuteli taskusta väliaikaa englanniksi. En siis ollut varautunut tuohon...Matkaa lenkille kertyi 5,3km ja keskimääräinen kilometriaika oli hidashidashidas n.7min 20 sek, mutta en anna sen lannista. Onhan sekin jo ihan hyvin, että näin pian synnytyksestä pystyy hölkyttelemään!

Lonkissa tuntuu tämän viikon reippailut aika kovasti, samoin vatsalihasten seudulla. Viikonlopuksi tilaankin kaunista säätä, jotta pääsemme rattaiden kanssa ulkoilemaan. Viikkoon olisi hyvä mahduttaa peruskestävyyden vuoksi pitkä ja rauhallinen lenkki vaikka kävellen tai parikin, jos aikaa riittää.

Ja sitten ne maailman ihanimmat varpaat. Vai onko joku kenties eri mieltä? Ihana pötkyläinen ihanassa kietaisubodyssään, vielä menee 50cm. Girandola-merkkinen taitaa tuo olla, valkoinen ja ihania kullanhohtoisia tähtiä...Ja supersuloinen pieni mussukka joka taitaa taas kaivata maitotonkkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!