perjantai 8. marraskuuta 2013

Punakkaa nenää kaikille!

Eli hyvää Nenäpäivää, jota vietetään tänään perjantaina! 

Pikkujoulut ja muut voivat tietenkin punata neniä myös...

Nenäpäivän tavoitteenahan on kerätä varoja pitkäaikaisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin sekä edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla. Nenäpäivän kautta kerätyt varat ohjautuvat mm. Suomen UNICEFin, Kirkon Ulkomaanavun, SPR:n,  Plan Suomen ja Fida Internationalin kautta tukemaan kehitysmaiden lasten koulutusta ja terveydenhuoltoa.

Erittäin hyvällä asialla ollaan taas kerran ja osallistua voi monin eri tavoin, klikkaa tästä! Noista valmiista osallistumisideoista itselleni sopisi mainiosti tuon Paulan Aikuisen Naisen laulaminen ja kaverit sponssaa. Etenkin jos jätän laulamatta...

Jos taas lahjoittaminen ilman sen kummempaa viihdyttävää riekkumista houkuttelee enemmän, klikkaamalla tästä pääset oikealle sivulle! Lahjoittaminen onnistuu mm. tekstiviestillä ja verkkopankin kautta. Neniä voi ostaa ainakin Anttiloista ja Kodin Ykkösistä, tarjolla näyttää olevan myös joitain monsterimallisia.

Ja illallahan on luvassa monituntinen suora telkkupläjäys hyvine esiintyjineen, joten kaikki joukolla Nenäpäivän viettoon, mars!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!