sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lumitöitä ja lenkkeilyä

Yön aikana oli yllättäen satanut 10cm lunta ja aamulla oli oikein kauniin jouluista, kuten kuvasta näkyy! Autojen putsaaminen lumen alta ei sitten niin ihanaa puuhaa ollutkaan... Lumityöt tein nasujen touhutessa naapurin lasten kanssa pihalla ja lumen kolaaminenhan on hyötyliikuntaa mitä jaloimmassa muodossa, suosittelen kaikille.

Viikonloppuna olen ehtinyt tömistelemään kaksi juoksulenkkiä, n. 6km kumpikin. Lisäksi eilen aamulla heräiltyäni crossailin n. 25 minuuttia. Aamuaerobisesta tyhjällä mahalla ollaan monta mieltä, osa suosittelee laihduttajille ja osa pitää höpönlöpönä. Varsin kattavasti asiaa käsitellään täällä Lihastohtorin puolella, klik!

Myös aamuaerobisen kestosta voi olla monta mieltä, tuollainen 25 minuutin crossailu on hyvin kevyestä päästä.  Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että jos meno maistuu tyhjällä mahalla aamutuimaan niin antaa mennä vain!  Kunhan nyt jossain välissä muistaa syödä terveellisesti ja oma olo on hyvä.

Lenkkeily tuntuu nyt taas lonkissa ja huomenna on lepopäivä ainakin hölkän osalta, pitänee keksiä jotain muuta.

Iltahöpöttelyä
Entäpä ne mitat tällä viikolla?

Vaaka näyttää taas 1,5 kiloa vähemmän. Hitaasti mutta varmasti.... Ja pitkällä aikavälillä tuohan on ihan hyvä vaihti 1kg-1,5kg/vko.

Mittanauha taas näyttää 3 cm vähemmän. Ties minkä ampiaisvyötärön tässä vielä kehittää (etenkin jos pertsa ei kapene, on tiimalasin mallia juu...)!

Vauvan mitoista sen verran että posket sen kuin pyöristyvät! Mutta ovat oikein, oikein ihanat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!