perjantai 29. marraskuuta 2013

Olisipa kaamosväsymys!

Marraskuussa monia tuntuu vaivaavan kaamosväsymys, on synkkää ja sateista ja mieli tekisi vain vedellä hirsiä peiton alla. Jostain syystä kaamosväsymys ei ole koskaan minuun iskenyt. Olen kyllä kehittänyt tavan alkaa suunnitella joulua jo marraskuun alussa (samalla kun salaa hivutan tontun sinne, toisen tänne jne...), joten ei ole jäänyt aikaa väsähtää. Ja oikeastaan, pimeät marraskuiset päiväthän ovat suorastaan loistavia ulos aseteltuja talvi(joulu)valoja ajatellen! Mutta kun: kaamosväsymys olisi mitä mahtavin tekosyy syödä suklaata! Tänään aamulla luin Kalevasta, että suklaa todellakin auttaa ja siitä on kaiketi ihan tieteellistä näyttöäkin. Että kaikki joita väsyttää niin menkääs suklaakuapan kautta! Uskoakseni tumma suklaa toimii maitosuklaata paremmin...

Tänään on ollut ihana pakkaspäivä ja aurinko paisteli tuohon n. 13.00 saakka ja lähti sitten laskemaan. Jos omistaisin kunnon kameran olisi sillä tänään saanut ihan mielettömän hienoja kuvia. Ehkä jonain päivänä sitten. Suunnitelmiin tämän päivän osalta kuuluisi vielä iltalenkki kevyesti hölkytellen, tai pitäisi kai sanoa hitaasti tömistellen, mutta kuitenkin ylös, ulos ja lenkille. Keskiviikkoisen kyykkäystreenin jäljiltä kankkuosasto veisaa edelleen hoosiannaa, joten pitää vielä miettiä lenkin mielekyyttä. Eilen tein crosstrainerilla pienen puolituntisen pyrähdyksen ja sen päälle hartiat sekä olkapäät käsipainoilla. Lopuksi vatsalihakset normirutistuksin ja kylkiä myös rutistelin.

Illalla on tarkoituksena katsoa elokuva armaan Hra R:n kanssa. Vauva tapaa sen ajan roikkua maitobaarin puolella. Ihanuus on hän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!