maanantai 12. toukokuuta 2014

Yllättävä lepopäivä

Tänään piti olla mave-selkäpäivä salilla, mutta suunnitelmiin tuli muutos: päädyin nukkumaan superpitkät päikkärit. Syyt tällaiseen kurittomuuteen ovat seuraavat:

  • Vauva ja hänen hampaansa - nukkuminen on hankalaa
  • ZhuZhu-pets hamsteri, joka yöllä alkoi huudella omiaan. Etsin sen käsiini tyttäreni sängystä ja lopulta jouduin googlaamaan ohjeen elukan hiljentämiseksi. Kello oli n. 1.30.
  • Esikoinen ja ykätauti: kolmen aikaan alkoi Manaajasta tuttu ykääminen ja neljään mennessä lattioita oli luututtu (kiitos armas aviomies), petareita pesty ja mattoja roudattu ulos odottamaan pesua. 
  • Viiteen mennessä siivouksesta innostunut vauva nukahti, herätäkseen hörpylle kello kuusi.
  • Seitsemältä oli hankala pieru, vauvalla siis.
  • 8.22 pomppasin ylös ehtiäkseni palaveriin 
Tämän kaiken seurauksena n. klo 16.15 nukahdin vauva kainalossa ja havahduin 18.33 että pitäisi vielä ehtiä tehdä kaikenlaista. Sali jäi kuitenkin väliin, järjettömän väsyneenä ei kannata lähteä. Kuuntelin omaa kroppaani sekä aviomiestä, joka oli levon kannalla. Pitkien päikkäreiden vuoksi nyt sitten naputtelen yksinäni tänne juttuja ja teen vähän työasioita, samalla kuulostelen josko manaajameininki jatkuu pikkuisten huoneessa tänä yönä vai selvittäisiinkö ilman tartuntaa. Ihan hetken kuluttua aion ohjata itseni kyllä unille, huomiselle siirtynyt salitreeni pitää jo päästä tekemään!

2 kommenttia:

  1. No on teillä ollut yö!! :O Hyvä vähän levätäkin, ei siellä salilla saa väsyneenä mitään aikaiseksi kuitenkaan. Tsemppiä!

    -Ayse

    VastaaPoista
  2. Olihan siinä tohinaa yhdelle yölle! Onneksi muut lapset säästyivät mahataudilta, ei tarvinnut monta yötä valvoa sen vuoksi:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!