sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Sunnuntaita

Magnolia
Sunnuntait ovat jotenkin tylsiä. En osaa sanoa miksi, varmaan johtuu lähestyvästä maanantaista ja arjen alkamisesta. Vaikka ei meillä menossa ihan huimia eroja ole arjen ja viikonlopun välillä...Viikonloppuna kuitenkin elämä on pääasissa aikataulutonta ja se on minulle tärkeää. Eilen piipahdettiin kirpparilla tonkimassa ja tänään oli vuorossa Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneet.

Lähimatkailua ja retkeilyä meillä siis harrastetaan kovasti, kuten usein olen maininnutkin. Nyt kun kevät otti takapakkia ja viime viikolla satoi lunta lisää, niin oli kiva piipahtaa lasten kanssa seikkailemassa trooppisella, subtrooppisella ja lauhkealla vyöhykkeellä ihastelemassa jos jonkin näköistä palmua ja kävykästä. Vieressä ihana magnolian kukka, pääasiassa lehdettömässä varressa siellä täällä kukki noin ihanasti! Oulun alueella asuvia lapsiperheitä kyllä suosittelen piipahtamaan tuolla puutarhalla silloin tällöin, ja kun kesä tulee on ulkopuutarhakin ihan todella käymisen arvoinen. Lapsiperhe pääsee sisään 7 eurolla, joka pitää vain tiputtaa eteisen keruulippaaseen. Kannattaa siis varata tasaraha.

Jumppapuolta

Perjantaina en päässyt salille erinäisistä syistä johtuen. Lauantaina ajattelin paikata tilanteen, mutta olo oli aika kamala, mietin jo sydänlihaksen tulehduksen mahdollisuutta. Iltaa kohti olo kuitenkin koheni, taisi olla väsymystä vainen. Päädyin tekemään pystypunnerrus kymppitreenin, lisäliikkeinä hauiskäännöt ja vatsalihaksia yhdessä lasten kanssa. Tänään on vuorossa juoksulenkki jota oikeastaan jo kovasti odotan.

Tein muuten niitä prostkupatukoita mutten muistanut kuvata ja nyt ne ovat pakkasessa. Ekasta erästä tuli hieman kuivakka joten hion prosessin ja lopputuotteen huippuunsa ja jaan sitten ohjeen kuvineen tässä lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!