torstai 27. maaliskuuta 2014

Sairastuvalta hyvää päivää!

Meillä jyllää joku inha kevätpöpö joka on tällä kertaa iskenyt kyntensä lapsiin. Esikoinen kuumeili kolme päivää, nyt kuumeilee toiseksi vanhin ja kaikki yskivät, myös vauva. Tylsää. Etenkin kun ulkona on paistanut aurinko jo monta päivää ja ulkoilemaan ei pääse kun joku on koko ajan kipeänä. Siis ainakaan koko porukalla eikä varsinkaan päiväsaikaan. Mutta jos ilman lääkekuureja selvitään, niin olen iloinen. Paistaa se aurinko vielä monena päivänä tänäkin keväänä. Uskoisin.

Tiistaina oli juoksulenkkipäivä ja eilen kävin salilla, siinäpä sitää raitista ilmaa saa autolle ja autolta siirryttäessä... Joskus senkin mielekkyyttä pohtii, mutta oikeasti kun vastaavia hyötyjä on hitsin  hankala saada muulla liikunnalla. Juoksutreenit teen kyllä aina ulkona, en juoksumatolla. Eilinen näytti tältä:

  • Crossailua lämpimiksi
  • Takakyykky 12/20kg, 12/55kg, 2x10/60 kg. Ens kerralla laitan sen 65 ja katsotaan miten sujuu. Olisi hyvä tehdä lyhyttä ja raskasta sarjaa välillä, mutta yksin treenatessaan on vähän varovainen lisäämään painoa. Ettei tule vahinkoja.
  • Hack-kyykky laitteella, 12/75kg, 2x12/80kg
  • Yhden jalan prässi, 3x10/70kg
  • Reiden ojennus ja pohje yhdistelmänä vaakaprässissä, nimellinen 133kg, 3x15+15
Ja kotiin kyykkimään vauva kainalossa sairasosaston yllätävän tehokkaasti levittelemiä leluja. Jännä että leluja levitellessä se sairastaminen ei juuri vaivaa, mutta kun pitäisi siivota: kaikki makaavat sohvalla ja valittelevat mahojaan, jalkojaan ja ties mitä. Ovelia ryökäleitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!