tiistai 4. maaliskuuta 2014

Painostavaa...

Viikko hurahti, olo keveni hieman.  Alkuvuoden reippaan pudotuksen viikot taitavat olla takana, tavallaanhan se on ok ja kertoo vain siitä, ettei ylimääräistä enää niin paljon ole. Näin päätän ajatella. Mennäviikon saldo on siis:

  • -800 grammaa
  • - vajaa sentti vyötäröllä
Parempi kuin viime viikolla, jolloin olin osan viikkoa kipeänä. Tässä vaiheessa likemmäs kilon pudotus viikkoon on ihan ok, pääasia että pysyy laskusuunnassa ja jaksaa treenata tehokkaasti. Hiihtokausi taisi tänä vuonna olla ennätyslyhyt, joten otan hölkkäämisen vähän varhemmin ohjelmaan ja useampana päivänä, kolmisen lenkkiä viikkoon tästä lähtien. Tänään tosin satelee jotain epämääräsitä valkoista, olisiko räntää...

Mutta, eteenpäin kohti uutta viikkoa ja uusia treenejä!

Follow on Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Oi ihana löytää sun blogi täältä blogiviidakosta! Itselläni esikko syntyy toukokuussa ja palautuminen mietinnässä jo nyt :).

    Hienosti sulla on pyyhkinyt, tsemppiä jatkon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hannele! Mukavaa että löysit tänne, tuosta viime syksyn arkistosta saataa löytyä muutakin sinua kiinnostavaa luettavaa. Aloitin kirjoittelemaan kaikenlaista suurinpiirtein tuossa vaiheessa raskautta.

      Palautumisesta voin sanoa vain sen, että jos vain pystyy liikkumaan ihan viimeisillekin viikoille niin se kannattaa. Palautuminen on niin paljon helpompaa, neljän raskauden kokemuksella uskallan sanoa:D Jos taas keho sanoo, että nyt mamma lepäämään, niin kehoa on kuunneltava!

      Ihanaa odotusaikaa!

      Poista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!